• Reklama

Doogee Iron Bone DG750

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez valdman » 10 maja 2015, o 03:07

Maltis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jeśli możesz, to zrób instrukcję krok po kroku.
Telefon, zamówiony i jest w drodze, więc jak tylko przyjdzie zrobiłbym na samym początku tą przeróbkę.
Czy jest problem z grami przy i tak małej pamięci, czy karta pamięci też dodatkowo pomoże?
valdman
 
Posty: 17
Dołączył(a): 4 sty 2015, o 21:27
Pochwały: 1
Telefon:: g2

Reklama

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez hck » 12 maja 2015, o 20:33

No właśnie, czy jest możliwość instalacji aplikacji na karte SD? Wtedy może być i 1GB na telefonie........
hck
 
Posty: 23
Dołączył(a): 24 sie 2013, o 19:07

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 13 maja 2015, o 15:02

@up
Mozna tylko przenosić zainstalowane aplikacje. I to nie wszystkie.
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI v6 4.4.4

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez valdman » 13 maja 2015, o 16:57

Jeszcze tylko jedno pytanie, czy coś wiadomo na temat aktualizacji do lollipop
valdman
 
Posty: 17
Dołączył(a): 4 sty 2015, o 21:27
Pochwały: 1
Telefon:: g2

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez TLasky » 22 maja 2015, o 18:17

Ktoś wpadł na jakiś fajny, względnie niedrogi pokrowiec, który mógłbym kupić kobiecie (mamie :-)) do tego telefonu? Prosty i elegancki, bez żadnych udziwnień.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1808
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81
Telefon:: Zuk Z1
ROM: Fabryczny :-)

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Caminero » 26 maja 2015, o 19:00

quote="TLasky"]Ktoś wpadł na jakiś fajny, względnie niedrogi pokrowiec, który mógłbym kupić kobiecie (mamie :-)) do tego telefonu? Prosty i elegancki, bez żadnych udziwnień.

T.[/quote]

zaryzykuje z porada bo dziś 26.05 możne ta

http://www.aliexpress.com/store/product ... 31892.html

albo jedna y sześciu kolorów

http://www.aliexpress.com/store/product ... 54119.html

a dla ciebie raz w roku na valentego moze ta http://www.aliexpress.com/store/product ... 53184.html
pozdrawiam
Caminero

było.. jiayu s2 < zte nubia z7 max < xiaomi mi4c 3/32gb czekam na bezramkowca... zte nubia z11
Caminero
AKTYWNY
 
Posty: 559
Dołączył(a): 16 mar 2014, o 12:32
Pochwały: 5
Telefon:: xiaomi mi4c
ROM: 4

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez dawido488 » 26 maja 2015, o 20:47

Jest: DOOGEE DG750,DOOGEE DG800,NIBIRU H1
Było: LENOVO A820,THL W1OO,STAR W450,FAEA F1,IOCEAN X7 HD,JIAYU G4S,IUNI U2,LENOVO VIBE X2
Będzie: ...
dawido488
 
Posty: 180
Dołączył(a): 2 mar 2013, o 12:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 7

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sopel1987 » 30 maja 2015, o 23:49

da się zrootować ten telefon?
sopel1987
 
Posty: 20
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 17:49
Telefon:: htc
ROM: cyan

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sopel1987 » 31 maja 2015, o 23:22

@maltis.
Po wgraniu Twoich plików wyskakuje informacja "pamięć telefonu uszkodzona". U Ciebie też tak jest? Widzę, że jest 4gb pamięci na aplikacje, tylko ten monit wyskakuje i leży w pasku powiadomień.
sopel1987
 
Posty: 20
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 17:49
Telefon:: htc
ROM: cyan

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 31 maja 2015, o 23:25

Spoko. To normalny komunikat, tez miałem zaraz po wgraniu. To nie żaden błąd tylko telefon widzi że coś tam zmieniono. Musisz klikać ok. Coś tam powinno być z przeformatowaniem pamięci czy coś. Nie martw się nic się nie skasuje, postępuj zgodnie z tym co podpowiada telefon.
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI v6 4.4.4

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sopel1987 » 31 maja 2015, o 23:32

Android chce formatować kartę pamięci, a tego raczej bym nie chciał robić. Czy po prostu źle przetłumaczone i jako kartę pamięci traktuję pamięć wewnętrzna?

Ok,dla pewności wyjąłem kartę sd, dałem formatuj i już chyba ok. ;) Dzięki za pomoc
sopel1987
 
Posty: 20
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 17:49
Telefon:: htc
ROM: cyan

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 31 maja 2015, o 23:41

To normalka. No ale już sobie poradziles wiec ok.
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI v6 4.4.4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama