• Reklama

Doogee Iron Bone DG750

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 2 maja 2015, o 14:49

Ale ta kartę to tylko biedota nosi.. Ja nie mam. :-D :-D

Inny sposób?
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20

Reklama

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez shayk » 2 maja 2015, o 15:16

Maltis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jedź na wieś i sprawdź czy jest zasięg 3G :v
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1867
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez wpc » 2 maja 2015, o 17:14

Najbardziej miarodajny sposób, mimo że ''biedota'' ;-)
Na wsi może być dostępny nadajnik 2100 Mhz, trzeba by sprawdzić na Bt search co w polach stoi, a i to nie jest zawsze prawdziwe ze względu na szybkość aktualizacji.
Avatar użytkownika
wpc
 
Posty: 189
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 13:19
Lokalizacja: scyzoryk
Pochwały: 10

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez swiezak82 » 2 maja 2015, o 17:26

Z tym aero2 przy sprawdzeniu pasma 900 MHz to tez bym był ostrożny bo miałem ostatnio dwa telefony Lenovo p780 oraz s860 na których teoretycznie aero2 nie powinno działać a działało. Próbowałem sprawdzić w mobileuncle ale nie było tam w ogóle tej opcji żeby to sprawdzić. Juz któryś telefon z kolei gdzie nie wyświetla tej opcji. A tak apropo to wydaje mi się, że wraz z pojawieniem się tych pakietów aero2 to jest całkiem możliwe, że teraz działa też na innych częstotliwościach. Ale to już by musiał ktoś sprawdzić.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1293
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 50

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez adamson » 5 maja 2015, o 18:17

Aero2 działa.

Wysłane z mojego Turbo_mini_F1
Avatar użytkownika
adamson
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 12:56
Pochwały: 10

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez shayk » 5 maja 2015, o 18:55

adamson napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


To dlaczego jest w specyfikacji bez 900 :shock:
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1867
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez adamson » 5 maja 2015, o 19:09

Doogee tak mają :)

Wysłane z mojego Turbo_mini_F1
Avatar użytkownika
adamson
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 12:56
Pochwały: 10

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez TLasky » 5 maja 2015, o 22:24

adamson napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Też się z tym kilka razy zetknąłem, tak jakby im ktoś "zapominał" dopisać 900 MHz w specyfikacji. Spotkałem się z tym w F1 Turbo i Titans 2.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez adamson » 5 maja 2015, o 22:27

Też myślałem o tych modelach.

Wysłane z mojego Turbo_mini_F1
Avatar użytkownika
adamson
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 12:56
Pochwały: 10

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 7 maja 2015, o 23:51

Jak juz pisałem ten telefon ma fatalnie zrobione partycje i szybko może brakować miejsca na aplikacje.

Jeżeli ktoś chce to mogę udostępnić pliki EBR ze zmienionymi przeze mnie rozmiarami partycji. Wystarczy wgrać je do telefonu przez Flash Toola i na aplikacje będzie ponad 4GB.

Pozdro
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez adamson » 8 maja 2015, o 06:28

No to ja poproszę. :)

Wysłane z mojego Turbo_mini_F1
Avatar użytkownika
adamson
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 12:56
Pochwały: 10

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 8 maja 2015, o 10:55

http://www16.zippyshare.com/v/jm5IX5Kx/file.html

Wrzucasz wypakowane pliki EBR1 i EBR2 do folderu z ROMEM pobranym np z http://www.doogee.cc/servicexiazai_deta ... d=201.html

Ładujesz to do flashtoola. Zaznaczasz tylko EBR1 i EBR2 i wgrywasz do telefonu.

Jak nie wie ktoś jak to zrobić to mogę napisać krok po kroku.

Autor postu otrzymał pochwałę
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama