• Reklama

Doogee Iron Bone DG750

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 20 paź 2015, o 15:12

Ale działa ten aparat na innej apce.?

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI v6 4.4.4

Reklama

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Azael » 21 paź 2015, o 13:06

Podłączyłem kablem USB do kompa i działa. Nie wiem dlaczego

Tapatalk
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 336
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sevec » 25 paź 2015, o 06:21

sopel1987 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Co do aktualizacji prawdopodobnie może być jak piszesz. Niestety, ustawienia, które podałeś, znam. Ich zaznaczenie nic nie daje. Po wyjściu do menu głównego, wszystko wraca po staremu. Domyślnie jest 2G oraz blokada roamingu. Nijak tego nie idzie przestawić.
sevec
 
Posty: 19
Dołączył(a): 21 sie 2015, o 13:36
Pochwały: 2
Telefon:: UMI Hammer

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Azael » 28 paź 2015, o 11:36

Jak przywrócić ustawienia fabryczne aby był tak jak po kupieniu? Sama opcja w telefonie ustawienia fabryczne kasuje tylko ustawienia uzytkownia? Chce zresetowac tak aby roń był czysty. Może wtedy aparat zacznie działać

Tapatalk
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 336
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez mruczek66 » 1 sty 2016, o 23:57

zdjęcia robi beznadziejne .wszystkie jak by za mgłą . zmiana apek nic nie daje. telefon nie ma zrobionego roota. czy znacie jakiś sposób żeby poprawić jakość zdjęć bez robienia roota. ewentualnie to jaki rom mu wgrać ?
Avatar użytkownika
mruczek66
AKTYWNY
 
Posty: 246
Dołączył(a): 4 maja 2014, o 15:21
Lokalizacja: koszalin
Pochwały: 2
Telefon:: rmn3pro
ROM: rozwojowa

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Andrzej77 » 21 sie 2016, o 21:50

Trochę odgrzewany kotlet, ale nie mogę siedzieć cicho. Niedawno napuchła bateria w moim DG750. Telefon nie był w użyciu od jakiegoś czasu, a wcześniej używany sporadycznie jako zapasowy. Bateria nie powinna tak szybko spuchnąć. OK, postanowiłem odkleić naklejkę z baterii pod którą ukazał się nadruk 1600mAh... Pojemność podowana przez producenta to 2000mAh. Elegancko... I pomyśleć, że dzisiaj robią słuchawki z ogromnymi bateriami. P.s Jak coś posiadam zdjęcia baterii.
Andrzej77
 
Posty: 70
Dołączył(a): 18 kwi 2015, o 15:31
Pochwały: 7
Telefon:: Nokia 302
ROM: Nokia OS

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Azael » 21 sie 2016, o 22:39

Nie pierwsza wpadka z baterią tej firmy

Wysłane z mojego C3
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 336
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Poprzednia strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama