• Reklama

Doogee Iron Bone DG750

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sevec » 27 wrz 2015, o 17:39

Kilka osób zasygnalizowało, że z tym romem chyba coś nie tak. Byłoby fajniej, gdyby dali lollipopa.
sevec
 
Posty: 19
Dołączył(a): 21 sie 2015, o 13:36
Pochwały: 2

Reklama

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sevec » 28 wrz 2015, o 00:42

BTW, dziś wyszła kolejna ciekawostka na DG750. Tym razem z Galaxy S5.
http://www.needrom.com/download/galaxy-s5-port-dg750-alsahir/
sevec
 
Posty: 19
Dołączył(a): 21 sie 2015, o 13:36
Pochwały: 2

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez daniel81 » 29 wrz 2015, o 16:41

gdzie mozna kupic baterie
daniel81
 
Posty: 12
Dołączył(a): 21 cze 2015, o 20:11

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sopel1987 » 30 wrz 2015, o 23:45

sevec napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Póki co z tym S5 to bardziej jako duuuża ciekawostka niż do codziennego użytku. Gdy ktoś dzwoni to wysypuje się apka telefonu i nici z używania. U mnie dodatkowo nie widział karty SD. Czekamy na coś poprawionego.
Co do wcześniejszego romu z MIUI to tragedii nie ma. Działa w miarę poprawnie, jest tylko po angielsku, ale co nieco można spolszczyć aplikacją. Co jakiś czas wysypuje mi się apka cośtammedia i nie można nic pobrać ani z play store, ani ze stron www. Po restarcie telefonu działa ok.
sopel1987
 
Posty: 20
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 17:49

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Muadib » 5 paź 2015, o 02:46

Czyli jednym słowem czekamy dalej na coś nowgo i stabilnie działającego...
Muadib
 
Posty: 22
Dołączył(a): 15 kwi 2015, o 16:00

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez dawido488 » 5 paź 2015, o 17:50

Myślę, że MIUI można spokojnie używać, działa/wygląda bardzo fajnie i dostaje bardzo często aktualizacje.

Mówię o tym:
http://www.needrom.com/download/miui-v-6-port-for-doogee-dg750-alsahir/
Jest: DOOGEE DG750,DOOGEE DG800,NIBIRU H1
Było: LENOVO A820,THL W1OO,STAR W450,FAEA F1,IOCEAN X7 HD,JIAYU G4S,IUNI U2,LENOVO VIBE X2
Będzie: ...
dawido488
 
Posty: 179
Dołączył(a): 2 mar 2013, o 12:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 7

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Azael » 9 paź 2015, o 11:29

Raptownie zniknął aparat tzn przedni działa w przełączanie na tylny brak. Czy jakiś reset pomoże? Jeżeli tak to jak? Nic nie było robione z romen itd

Tapatalk
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 276
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sevec » 14 paź 2015, o 23:29

MIUI to świetny ROM z przemyślanymi rozwiązanami. Jednak zmuszony byłem z wielkim żalem wrócić do oryginalnego romu. Wymusiły to trzy paskudne bugi. Jeden, to ustawiony domyślnie tryb 2G, którego nie ma jak przestawić. Drugi, to odcinanie internetu, gdy telefon jest w roamingu. Trzeci, to brak możliwości instalacji aktualizacji, choć daje się je pobrać.
sevec
 
Posty: 19
Dołączył(a): 21 sie 2015, o 13:36
Pochwały: 2

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez daniel81 » 19 paź 2015, o 15:22

witam a jak wgrac te romy mozna instrukcję ,dzięki z góry
daniel81
 
Posty: 12
Dołączył(a): 21 cze 2015, o 20:11

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sopel1987 » 19 paź 2015, o 23:31

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Zainstaluj inną aplikację do aparatu i będzie działać.

sevec napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



1. Ustawienia -> sim cards ... -> wybierasz swoją kartę sim (koło znaczka karty sim z numerem 1 lub 2) -> preferred network type i wybierasz 3g
2. Ustawienia -> sim cards ... -> international roaming, tam włączysz roaming. U mnie na roamingu wszystko działa (w Playu)
3. Podejrzewam, że nie zainstalujesz aktualizacji, bo aktualizacja jest do zwykłego miui, nie sportowanergo na doogee. Mogę się mylić.


Dodatkowo mamy kolejną ciekawostkę:
http://www.needrom.com/download/dg750-lgstyle-alsahir/
LG Style. Sam nie próbowałem, może komuś przypadnie do gustu
sopel1987
 
Posty: 20
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 17:49

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Azael » 20 paź 2015, o 01:25

Zainstalowanie innej apki to nie jest naprawa, a chce mieć sprawny tel.

Tapatalk
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 276
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sopel1987 » 20 paź 2015, o 14:58

W takim razie będziesz się musiał użerać z niedziałającym aparatem ;)
sopel1987
 
Posty: 20
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 17:49

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama