• Reklama

Doogee Iron Bone DG750

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez saperq » 15 lip 2015, o 21:15

Folia jest, nawet 2 są (1 na ekranie, 2 zapasowa), natomiast żadnego case nie ma.
Aktualnie eksploatowane: Lenovo P2, Asus Zenfone max
Na sprzedaż Redmi Pro 5,5" OLED 3/32
Zobacz moje OLX
saperq
AKTYWNY
 
Posty: 743
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 22:36
Pochwały: 29

Reklama

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez bartazzz » 15 lip 2015, o 21:16

Folia tak case nie. Pewnie też zależy od dostawcy

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5235
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez daniel81 » 16 lip 2015, o 11:44

witam czy u was tez jest problem z gps i automapa u mnie gubi pozycje i prowadzi bocznymi uliczkami jest na to jakis sposob by automapa dobrze prowadziła
daniel81
 
Posty: 12
Dołączył(a): 21 cze 2015, o 20:11

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez kamil018 » 16 lip 2015, o 12:19

daniel81 napisał(a):witam czy u was tez jest problem z gps i automapa u mnie gubi pozycje i prowadzi bocznymi uliczkami jest na to jakis sposob by automapa dobrze prowadziła

przeczytaj temat od początku ew. przejdź na stronę 7-8 (jeżeli dobrze pamiętam) jest tam instrukcja co i jak zrobić.
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 104
Dołączył(a): 4 lip 2015, o 21:11
Pochwały: 5

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Rea » 28 lip 2015, o 21:08

pawlo29 napisał(a):
wojt3xx napisał(a):Też przyłączam się do pytania jak uruchomić aero2 w trybie 3g bo szuka cały czas sieci.


Aero2 działa jak najbardziej w tym doogee, ja to mam tak zrobione
kartę aero wsadzona w slot 1 (normalny sim)
Dodałem nowego APN dla sieci Aero 2 Sp. zoo (Komunikacja ->Więcej -> Sieci komórkowe -> punkty dostępowe -> Aero2 -> "klawisz dotykowy ustawień " -> dodaj APN)
w polu "Nazwa" wpisałem "aero2"
w polu "APN" wpisałem "darmowy"

i to wszystko, do tego oczywiście włączyłem transmisje danych i roaming na tą sieć

Zasuwa jak ta lala
Pozdrawiam


Zrobiłem tak jak pisał pawlo29 i potwierdzam, że aero2 działa, w slocie 1 jak i w 2.
Rea
 
Posty: 6
Dołączył(a): 4 mar 2015, o 18:14

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez mayor » 31 lip 2015, o 23:51

Panowie czy po przerobieniu partycji w DG750 znikna wszystkie dane ktore mam w telefonie?
mayor
 
Posty: 2
Dołączył(a): 22 cze 2015, o 22:59

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez dawido488 » 1 sie 2015, o 01:03

Mayor, nic nie znika.
Jest: DOOGEE DG750,DOOGEE DG800,NIBIRU H1
Było: LENOVO A820,THL W1OO,STAR W450,FAEA F1,IOCEAN X7 HD,JIAYU G4S,IUNI U2,LENOVO VIBE X2
Będzie: ...
dawido488
 
Posty: 179
Dołączył(a): 2 mar 2013, o 12:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 7

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez kamil018 » 5 sie 2015, o 23:24

mam mały problem z moim DG750 po wyłączeniu ponownym zablokował się na bootloaderze... włacza się 3 sek mija i restart... nie mogę wejść w recovery wgranie nowego romu ze strony producenta nie pomogło... jakieś pomysły? :)
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 104
Dołączył(a): 4 lip 2015, o 21:11
Pochwały: 5

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez kamil018 » 7 sie 2015, o 19:43

kamil018 napisał(a):mam mały problem z moim DG750 po wyłączeniu ponownym zablokował się na bootloaderze... włacza się 3 sek mija i restart... nie mogę wejść w recovery wgranie nowego romu ze strony producenta nie pomogło... jakieś pomysły? :)

odesłany do LITB mają niby oddać kasę, się okaże jak to się skończy
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 104
Dołączył(a): 4 lip 2015, o 21:11
Pochwały: 5

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez tomekbud » 21 sie 2015, o 00:56

myfriend napisał(a):
shayk napisał(a):
arcio1 napisał(a):Widziałem to, ale słyszałem, że ludzie już 2 tygodnie czekają na wysyłkę, więc wolę zapłacić już trochę więcej :P
To jak, tamten będzie dobry czy wziąć od kogoś innego?


Chcesz przepłacić ponad 20$ dla chińskiego janusza z aliexpress tylko dlatego, że może (ale nie musi) wysłać go szybciej? :shock:

U innego "janusza" z kuponem i discountem od sprzedającego plus promocyjnym za 25$ od aliexpress wychodzi 79$ i przesyłka z Niemiec UPSem w 3dni :-D



A może ktoś napisać co trzeba konkretnie zrobić by wyrwac go za 79$ z aliexpresu? Aktualna cena 95$
tomekbud
 
Posty: 4
Dołączył(a): 21 sie 2015, o 00:47

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez sopel1987 » 10 wrz 2015, o 23:27

sopel1987
 
Posty: 20
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 17:49

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Muadib » 12 wrz 2015, o 21:28

sopel1987 napisał(a):w końcu coś ciekawego na nasze dg
http://www.needrom.com/download/miui-v- ... 0-alsahir/


ktoś to już sprawdził u siebie?
jeśli tak to czy wszystko działa tak jak należy i czy warto?

i jakby co to proszę o podpowiedź jak to zainstalować bo jestem totalnym laikiem w tych kwestiach :-(
Muadib
 
Posty: 17
Dołączył(a): 15 kwi 2015, o 16:00

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama