daniel81, zrobiłeś roota i zastosowałeś Faster GPS? Oprócz użycia programu można zrobić konfigurację zgodnie z poradą, którą jeden z użytkowników publikował (chyba) w tym temacie.
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha
Znalazłem na forum instrukcję do powiększenia partycji: http://telchina.pl/inew-i2000-android-4-2-2-powiekszenie-partycji-na-aplikacje-t15893.html Ale mam mały problem. Gdy włączam Flashtoola , a następnie z poziomu pola wyboru Firmware Upgrade zaznaczę EBR1 i EBR2, przeskakuje mi na Download Only. Ponadto Program "nie widzi" połączenia z telefonem. Co robię źle?
Ja już nie mam telefonu i dawno to wgrywałem ale nie pamiętam żebym zmieniał tam coś na firmware upgrade i jeżeli przeskakuje na "download only" to niech tak będzie. Wgraj to po prostu tak jak leci. Może ci nie widzieć telefonu jeżeli nie masz wszystkich sterowników. Przede wszystkim USB VCOM DRIVERS. Podłączając telefon do kompa najpierw podłącz bez baterii aa jak będziesz wgrywał te pliki włóż baterię.
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX