• Reklama

Doogee Iron Bone DG750

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez bartazzz » 20 kwi 2015, o 14:54

bo to jest podejrzewam
6592m o taktowaniu 1,4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5476
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 99
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Reklama

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 20 kwi 2015, o 19:16

lossless napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Chyba jest jakiś problem z tym miganiem i wyłączaniem. Na yt zznalazłem https://www.youtube.com/watch?v=qJQX_OHtkYo

a kiedy Ci się to zaczęło? bo u mnie nic takiego nie występuje
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI v6 4.4.4

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez lossless » 21 kwi 2015, o 00:19

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Dokładni ten sam efekt.
Zaczęło się od razu po pierwszych pełnym ładowaniu i testach aplikacji.
Z początku myślałem że za dużo mu śmieci nagrywałem. Factory reset i na czystym to samo.
Wydawało mi się, że znalazłem problem z tym mniej więcej 40% naładowania.
Jednak dzisiaj uwaliłem go i przy 28 % jak i 66%. Raz skisł po długiej rozmowie.

Jakieś 2 godziny temu dostał ponownie flash'a. Nagrywałem mu co tylko znałem do testowania i wydawało się że jest lepiej, ale niestety przy teście stabilności w AnTuTu zaliczył pad. Włączył się dopiero po podłączeniu zasilania. Po odpalenie bateria na 65%.
Ponownie test z AnTuTu i przeszedł (56 % baterii zostało)
Z kolei AnTuTU Testert nie przeżył. Padł przy 43% baterii.
Po podłączeniu zasilania chwilę pomigał, pokazał że bateria 54 % i się odpalił.

W sumie takimi testami, pewnie można każdy telefon zajechać, ale najgorsze jest to, że jak się wyłączy to tak łatwo go nie włączysz.
Telefon raczej oryginał bo numerek z pudełka zweryfikowało poprawnie http://www.doogee.cc/fwcx.html

Myślałem że dam mu jeszcze szanse ale odsyłam i kupię chyba coś innego, chociaż telefon prezentuje się naprawdę dobrze.
lossless
 
Posty: 8
Dołączył(a): 11 wrz 2014, o 10:08
Pochwały: 3
Telefon:: sitronics

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez pawlo29 » 26 kwi 2015, o 21:55

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Z różnych źródeł są różne dane na ten temat np na stronie doogee.pl i mgsm podają: WCDMA 850/1900/2100
Także jakby ktoś mógł to ostatecznie potwierdzić to byłbym bardzo bardzo wdzięczny
pawlo29
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 kwi 2015, o 15:49
Telefon:: Lenovo S890

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Muadib » 30 kwi 2015, o 09:46

ja bym chciał sie dowiedzieć o porównianie jeszcze DG750 do LANDVO L200 - podobna półka cenowa, ale pytanie co wg forumowiczów jest lepsze wydajnościowo i jakościowo co chyba ważniejsze...
Muadib
 
Posty: 22
Dołączył(a): 15 kwi 2015, o 16:00
Telefon:: HTC

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez mortimer » 30 kwi 2015, o 09:49

www.devicespecifications.com
www.kimovil.com

tu możesz w szczegółach porównać oba modele.
Avatar użytkownika
mortimer
AKTYWNY
 
Posty: 701
Dołączył(a): 21 wrz 2013, o 21:32
Lokalizacja: People's Republic of China
Pochwały: 96
Telefon:: , a w nim bateria.

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Muadib » 1 maja 2015, o 20:33

suche fakty i specyfikacje znam - mi chodzi o doświadczenia z tymi telefonami :)
Muadib
 
Posty: 22
Dołączył(a): 15 kwi 2015, o 16:00
Telefon:: HTC

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez mortimer » 1 maja 2015, o 20:48

Użyj w takim razie opcji "szukaj", są przecież jakieś wypowiedzi użytkowników na forum. poczytaj trochę i będziesz miał porównanie.


Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Avatar użytkownika
mortimer
AKTYWNY
 
Posty: 701
Dołączył(a): 21 wrz 2013, o 21:32
Lokalizacja: People's Republic of China
Pochwały: 96
Telefon:: , a w nim bateria.

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez wpc » 2 maja 2015, o 12:53

Muadib napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W Landvo jest słabszy procesor, więc do grania Doogee, ale ten nie posiada 900 wcdma, możliwe problemy z zasięgiem internetu.
Za Landvo dałem 70$ i za te pieniądze można go kupić :-)
Avatar użytkownika
wpc
 
Posty: 189
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 13:19
Lokalizacja: scyzoryk
Pochwały: 10
Telefon:: co popadnie

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez bartazzz » 2 maja 2015, o 13:23

Niedługo bede miał to potestuje
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5476
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 99
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez Maltis » 2 maja 2015, o 13:26

wpc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W Landvo jest słabszy procesor, więc do grania Doogee, ale ten nie posiada 900 wcdma, możliwe problemy z zasięgiem internetu.
Za Landvo dałem 70$ i za te pieniądze można go kupić :-)

A jak sprawdzić czy jest 900? Ja sprawdzałem w engineer mode, wklejalem wam screena i dalej mówicie ze nie ma 900. Powiedzcie jak to wam sprawdzę.
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20
Telefon:: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI v6 4.4.4

Re: Doogee Iron Bone DG750

Postprzez wpc » 2 maja 2015, o 14:01

Włożyć kartę Aero2 i będzie wszystko jasne :-)
Avatar użytkownika
wpc
 
Posty: 189
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 13:19
Lokalizacja: scyzoryk
Pochwały: 10
Telefon:: co popadnie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron