• Reklama

Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez cieloszka68 » 27 lip 2015, o 09:33

Witam.
Orientuje się ktoś, gdzie najtaniej mogę wyrwać ten telefon?
cieloszka68
 
Posty: 160
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Reklama

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Flyagaric » 27 lip 2015, o 13:40

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy- ... tman-dg850
Nie ma tam wszystkich działających kodów, bo z tego co pamiętam to np.Spemall dawał 10$ kupon za rejestrację na ich forum. Warto dodatkowo samemu pogooglować, wtedy będziemy mieć ostateczną cenę.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2650
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 72

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez cieloszka68 » 27 lip 2015, o 15:39

Ok., dzięki kolego ;-) zamówiony :-)
cieloszka68
 
Posty: 160
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez piotrekmisk » 27 lip 2015, o 19:50

Przetestowałem w sobotę niechcący ten telefon. Upadł mi (a właściwie nim rzuciłem) dość mocno z 2m na beton i muszę przyznać, że jest naprawdę wytrzymały :lol: porysowała się i wgięła trochę ramka aluminowa i osłabł zasięg wi-fii (usterka już naprawiona nie stykała po upadku antena)

No muszę przyznać, że jakbym tak pierdyknął Galaxy S3 to by się chyba rozpadł :mrgreen:

Ale mam problem z innym telefonem tej marki a dokładnie jego złączem USB (DG280). Początkowo nie łączyło przy ładowaniu a teraz wogóle nie ładuje (uszkodzenie mechaniczne). Znacie może jakiś serwis w Krakowie, który wymieni złącze micro USB - solidnie i w sensownej cenie.
piotrekmisk
 
Posty: 94
Dołączył(a): 16 lis 2013, o 16:16
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Pochwały: 3

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Postprzez cieloszka68 » 2 paź 2015, o 18:32

Witam.
Chyba uwaliłem dzisiaj swojego dg850 :-(
Próbowałem wgrać inny ROM, bo coś mi zaczął dziwnie działać na tym fabrycznym...
niestety nastąpiła ciemność. Windows wykrywa telefon, próbuje instalować sterownik,
ale na tym się kończy. Jest jeszcze nadzieja dla tego fona? Szkoda go trochę ;-)
cieloszka68
 
Posty: 160
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Postprzez zielony14 » 2 paź 2015, o 19:41

#cieloszka


miałem go od Ciebie kupić...
teraz wiem, czemu sprzedawałeś :3
LeTv x600 3/32
Pomoc w zakupach z Chin

Więcej informacji PW lub "zleceniekupna@gmail.com"
Avatar użytkownika
zielony14
VIP
 
Posty: 1227
Dołączył(a): 16 lis 2014, o 19:18
Lokalizacja: Sanok / Nowy Targ
Pochwały: 56

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Postprzez cieloszka68 » 3 paź 2015, o 06:38

zielony14 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


He, he, domyślałem się, że tak będzie ale...
Telefon w chwili sprzedaży był jak najbardziej sprawny,
a uwaliłem go w piątek po 16 (chwilę przed napisaniem posta).
Zobacz też, kiedy ogłoszenie stało się nieaktualne...
Wracając do mojego problemu, pomoże ktoś?
cieloszka68
 
Posty: 160
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Postprzez piotrekmisk » 5 kwi 2016, o 20:14

cieloszka68 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Masz jeszcze tego uceglonego dg850? Bo chyba na części potrzebuje...

Mam problem :-D Od wczoraj w moim dg850 nie działa dotyk w poziomej linii tak pas około 1cm (zaznaczone na zdjęciu). Wie ktoś co to może być. Myślałem że to przez szkło hartowane ale je zdjąłem i nic. Dodam że telefon upadał kilkakrotnie. Ale to nie stało się odrazu po upadku. Czy możliwe że coś nie łączy?

Kurde szkoda mi go bo go bardzo lubię i żal mi się z nim rozstawać :-(

Obrazek
piotrekmisk
 
Posty: 94
Dołączył(a): 16 lis 2013, o 16:16
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Pochwały: 3

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Postprzez cieloszka68 » 6 kwi 2016, o 13:34

Mam, ale już dawno odceglony[WINKING FACE]

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
cieloszka68
 
Posty: 160
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Postprzez piotrekmisk » 8 kwi 2016, o 09:31

Telefon sam już się naprawił. Cholera wie co to było. Ale na szczęście juz wszystko ok.

Wysłane z mojego Hitman_DG850 przy użyciu Tapatalka
piotrekmisk
 
Posty: 94
Dołączył(a): 16 lis 2013, o 16:16
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Pochwały: 3

Poprzednia strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama