• Reklama

Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Flower_Power » 19 sty 2015, o 23:58

Dwa pytanka:
1. Czy słuchawka posiada diodę powiadomień (pytanie padło, ale pozostało bez odpowiedzi)
2. Czy ktoś ostatnio zamawiał i otrzymał sprawny egzemplarz (GPS itp) i podzieli się skąd zamawiał.
Avatar użytkownika
Flower_Power
 
Posty: 40
Dołączył(a): 15 sty 2015, o 23:21
Pochwały: 1

Reklama

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez kita » 20 sty 2015, o 12:09

Ad.1 - nie posiada diody powiadomień
jakieś tam zachodnie wynalazki > KingSing S2 > Doogee DG580 Kissme > Doogee DG850 Hitman > Elephone P6000 > Meizu M2 Note
-----
Pomogłem? Kliknij plusik!
Avatar użytkownika
kita
 
Posty: 105
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 16:59
Pochwały: 3

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Piterss7 » 21 sty 2015, o 20:03

Mi pokazuje satelity ale fixa to to za chiny nie łapie. Czy ktoś wie jak to Naprawić?

Wysłane z mojego Coolpad 8297W przy użyciu Tapatalka
Piterss7
 
Posty: 25
Dołączył(a): 3 sie 2014, o 19:03
Pochwały: 1

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez markus70 » 21 sty 2015, o 21:36

@up
A masz ustawioną dokładną lokalizację (WiFi, 3g i gps)?
markus70
VIP
 
Posty: 940
Dołączył(a): 31 paź 2012, o 14:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 16

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Piterss7 » 21 sty 2015, o 22:29

Tak, mam ustawione Wysoka dokładność... Jakieś inne pomysły,,,?

Wysłane z mojego Coolpad 8297W przy użyciu Tapatalka
Piterss7
 
Posty: 25
Dołączył(a): 3 sie 2014, o 19:03
Pochwały: 1

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Venn » 23 sty 2015, o 11:21

FasterFIX ze sklepu play i ustaw region na Europę, pozmieniaj parametry dokładności sygnału itepe, reboot i powinno być sporo lepiej.
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Piterss7 » 23 sty 2015, o 18:51

Nic to nie daje,chodziłem na zewnątrz ze 30 min i nic, chyba naprawdę ten GPS w tym fonie mi już nie zadziała...

Wysłane z mojego Coolpad 8297W przy użyciu Tapatalka
Piterss7
 
Posty: 25
Dołączył(a): 3 sie 2014, o 19:03
Pochwały: 1

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez rafalsky997 » 1 lut 2015, o 15:52

Witam , przyłączę się do postów . Mam Hitmana z poprawnie działającym GPS (AutoMapa ,TomTom).Fakt ,że fixa łapie trochę dłużej max 3-4 minuty ale nie ma problemu ze stabilnością sygnału . Co do diody powiadomień , można poprzez GRAvITYBOX-a po zrootowaniu telefonu ustawić powiadomienia na podświetleniu dotykowych klawiszy . GRAVI daje dużo możliwości konfiguracji systemu pod własne upodobania . Jeśli chodzi o dostępność akcesoriów do na Alli jest pełno pod Xiaomi Mi4 wszystko pasuje . Ja mam dodatkowe szkło na ekranie i etui . W sumie za niewielkie pieniądze . Telefon dostałem od żony na gwiazdkę , byłem sceptycznie nastawiony ,ale jak miałem nosić S4 i Xperie SP po kieszeniach przesiadłem się na chinolka . Nawet jestem zadowolony .Bateria spokojnie dzień wytrzymuje więc jest ok .Nie mam wygórowanych wymagań co do sprzęty , byle by nie trzeszczał w ręku i miał min. 5 cali
rafalsky997
 
Posty: 1
Dołączył(a): 10 gru 2014, o 17:06

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez wrobel » 11 lut 2015, o 19:36

Witam,28 stycznia zakupiłem Doogee DG850 na lightinthebox.com .Dziś go właśnie dostałem,na pierwszy rzut oka telefonik jest bardzo dobry wszystko śmiga ok. Po testuję go to zobaczymy coś więcej.Bardzo mnie zaskoczyło to iż nie jest otwieralny,tz brak dostępu do baterii bo gdzieś na ali widziałem takiego tylko tylna klapka otwierana.No to baterii się nie wymieni w przyszłości :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie znalazłem nigdzie miejsca na kartę sd.To tyle narazie,biorę się za testowanie.
wrobel
 
Posty: 13
Dołączył(a): 7 sty 2015, o 03:28

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez blue_voyager » 11 lut 2015, o 19:43

wrobel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Bo ten telefon nie ma slotu karty.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5978
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 237
Ostrzeżenia: -1

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez pawlo29 » 12 kwi 2015, o 15:54

Witajcie,
mam pytanie do posiadaczy Hitmana
1. Jak telefon radzi sobie z dźwiękiem na słuchawkach i głośniku?
2. Jak długo trzyma się bateria? (np. w porównaniu do dg800 valencia)
pawlo29
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 kwi 2015, o 15:49

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez peweksik » 27 kwi 2015, o 00:01

wiadomo kiedy będzie aktualizacja do lolipopa?
peweksik
 
Posty: 63
Dołączył(a): 17 mar 2015, o 04:35
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama