• Reklama

Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Trojanek » 12 sty 2015, o 19:44

BlackPeach polecam.
Trojanek
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 28 paź 2014, o 19:16
Pochwały: 7

Reklama

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez piotrekmisk » 12 sty 2015, o 22:18

Etui przezroczyste co dają do kompletu pękło mi po jednym upadku, ogólnie fajne, ale słabe. (na szczęście mam drugie bo mi wysłali dwa;-)

Folia mi odłazi, zresztą była źle naklejona i teraz kupuje szkło hartowane. Ktoś pytał z jakiego telefonu będzie pasować to jest oczywiste że z Xiaomi Mi4 :-D przecież to praktycznie ta sama obudowa.

Ciekawi mnie czy sama szybka jest odporna na zarysowanie, ale boje się próbować.

Też polecam blackpeach;-)
piotrekmisk
 
Posty: 93
Dołączył(a): 16 lis 2013, o 16:16
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Pochwały: 3

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez miro2014 » 14 sty 2015, o 01:30

Wczoraj wrócił do mnie wymieniony telefon.Niestety nie mogę być zadowolony.Fakt,że fix złapał pod chmurką ale po 45 minutach i to bardzo niestabilny.Po wyłączeniu i ponownym włączeniu GPS czekałem ponownie 45 minut.Wydaje mi się,że to nie jakaś moja fobia,że wymagam aby działał właściwie.Mojej żonie kupiłem DG2014 i tam na fixa czekam max 10s i to bez różnicy czy na zewnątrz czy w domu.Najgorsze jest to,że pierwszy kosztował mnie 75 funtów z przesyłką i obyło się bez VAT.Do wymienionego dopłaciłem 4.2 funta za wysyłkę i "zrobili dobrze" klientowi czyli mnie i wysłali UPS co oznaczało zapłacenie VAT.Na fakturze wyższa kwota o prawie 30 dolarów czyli doszło 31.77 funta.Podsumowując mam nadal nie w pełni funkcjonujący telefon i kosztowało to mnie dodatkowo 35 funtów.Rewelacyjny zakup :-)
Jestem zdegustowany i nie wiem co dalej z tym zrobić :-(
miro2014
 
Posty: 11
Dołączył(a): 23 lis 2014, o 17:15

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez kita » 14 sty 2015, o 09:45

Otworzyć okno i wyje.... :D

A tak na serio byłem bardzo zajarany moim Hitmanem, bo po KingSingu S2 i Doogee DG580 była to miła odmiana szczególnie jeżeli chodzi o ekran i ogólny styling. Ale po odesłaniu do LITB zdecydowałem się na kupon zamiast zwrotu telefonu i teraz zamówiłem Elephona P6000 - mam nadzieję że będę bardziej zadowolony.
jakieś tam zachodnie wynalazki > KingSing S2 > Doogee DG580 Kissme > Doogee DG850 Hitman > Elephone P6000 > Meizu M2 Note
-----
Pomogłem? Kliknij plusik!
Avatar użytkownika
kita
 
Posty: 105
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 16:59
Pochwały: 3

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez markus70 » 14 sty 2015, o 09:50

@miro2014
trzeba było kupić w Polsce z dwuletnią gwarancją za 719 zł...
markus70
VIP
 
Posty: 940
Dołączył(a): 31 paź 2012, o 14:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 16

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez polo123 » 14 sty 2015, o 21:34

W sumie sensowne wyjście jeżeli wystawiają FV 23%, biorąc pod uwagę rosnący kurs $.
polo123
 
Posty: 79
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 19:25

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Thyler » 15 sty 2015, o 14:57

Po rozmowie z BlackPeach oznajmił, że model DG850 posiada niedziałający GPS.
Po rozmowie z polskim dystrybutorem Doogee stwierdzili, że tylko pierwsze telefony w przedsprzedaży posiadały niedziałający GPS.
interesting...
Thyler
 
Posty: 16
Dołączył(a): 10 gru 2014, o 11:31

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez kita » 15 sty 2015, o 16:20

Thyler napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Aż tak źle to nie jest, niektórym działa GPS

Ale dociekliwość godna pochwały :)
jakieś tam zachodnie wynalazki > KingSing S2 > Doogee DG580 Kissme > Doogee DG850 Hitman > Elephone P6000 > Meizu M2 Note
-----
Pomogłem? Kliknij plusik!
Avatar użytkownika
kita
 
Posty: 105
Dołączył(a): 21 wrz 2014, o 16:59
Pochwały: 3

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez Thyler » 15 sty 2015, o 16:40

Odpowiedź BlackPeach:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A jestem dociekliwy, bo chciałbym działający GPS i teraz nie wiem, komu ufać :-/
W zasadzie, to jak zakupie u Polskiego dystrybutora z gwarancją na 2 lata, to chyba będę mógł zwrócić w przypadku niedziałającego GPS, mam rację?
Thyler
 
Posty: 16
Dołączył(a): 10 gru 2014, o 11:31

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez bartazzz » 15 sty 2015, o 16:49

pewnie część jest wadliwa bo np recenzja z gizchina mówi o tym że telefon łapie GPs bez problemu
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5346
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez piotrekmisk » 17 sty 2015, o 00:52

Thyler napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A to ciekawe, bo kupiłem od nich (BP) telefon jako jeden z pierwszych i GPS działa bez zarzutu. No może ciut gorzej niż w moim dg2014 :-D

Więc nie potwierdzam nie działającego GPSu :-D :-D
piotrekmisk
 
Posty: 93
Dołączył(a): 16 lis 2013, o 16:16
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Pochwały: 3

Re: Doogee DG850 Hitman 5' 1.3 Ghz MTK6582 metalowa ramka

Postprzez shuzzly » 17 sty 2015, o 11:13

Witam
Do użytkowników w/w fona czy macie porównanie jak się ma wibrator tzn czy jest na tyle mocny jak w SGS2 czy w innym Samsungu?, czy jest to brzęczyk jak to teraz w telefonach dają.
Pozdrawiam
shuzzly
 
Posty: 128
Dołączył(a): 15 sty 2015, o 11:20
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama