• Reklama

Doogee DG700 Titans 2

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez Hubal » 1 paź 2015, o 20:23

Root dg700 z Lolipopem
http://forum.xda-developers.com/general ... p-t3112358
Może ktoś będzie potrzebował
Hubal
 
Posty: 19
Dołączył(a): 3 mar 2015, o 21:12

Reklama

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez muszyna2 » 3 paź 2015, o 10:43

Panowie szwagrowi przyjechał telefonik i mamy problem. Są tylko dwa ekrany jak dodać więcej ekranów? Jakoś nie możemy sobie poradzić niby w takiej prostej sprawie :)
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez mortimer » 3 paź 2015, o 13:03

muszyna2 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


mógłbyś rozwinąć trochę? o 2 ekrany startowe chodzi? jeżeli tak, to o ile pamiętam, to jak złapiesz ikonkę programu i przeciągniesz do bocznej krawędzi, to wskoczy na kolejny ekran - jak ominiesz drugi ekran, to automatycznie kolejny się utworzy. dodawanie skrótów do apek też automatycznie ekrany tworzy.

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
mortimer
AKTYWNY
 
Posty: 701
Dołączył(a): 21 wrz 2013, o 21:32
Lokalizacja: People's Republic of China
Pochwały: 96

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez muszyna2 » 4 paź 2015, o 12:12

mortimer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


jak złapiesz ikonkę programu i przeciągniesz do bocznej krawędzi, to wskoczy na kolejny ekran - jak ominiesz drugi ekran, to automatycznie kolejny się utworzy. dodawanie skrótów do apek też automatycznie ekrany tworzy.


O super o to mi właśnie chodziło :) Dzięki
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez avatar.avatar » 6 paź 2015, o 23:09

Skąd bierzecie informację o działaniu tego tela na UMTS 900MHz,bo działanie z aero2 tego nie potwierdza ponieważ od wiosny tego roku simy aero2 logują się i działają także UMTS 2100 MHz?


Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
avatar.avatar
 
Posty: 67
Dołączył(a): 14 lis 2012, o 22:03
Lokalizacja: Kraków

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez muszyna2 » 10 paź 2015, o 18:36

Panowie czy możliwe jest przy intensywnym użytkowaniu rozładować ten tel w dzień? Czy jest coś nie tak z bat. Nie chodzi mi o oglądanie filmów czy granie non stop ale intensywne znaczy dużo fb, komunikatora, dzwonienia itp.
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez TLasky » 21 paź 2015, o 18:43

Panowie wiem, że to może nadmiar dobra, ale nie mnie to oceniać- zostałem poproszony o sprowadzenie szkła hartowanego (dobrej jakości) do DG700, ktoś może coś polecić?

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1734
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez kamil018 » 21 paź 2015, o 20:35

TLasky napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


w temacie o szkłach z Aliexpress jest mój post a w nim link do sprzedawcy, który posiada dobre szkła hartowane docięte na wymiar.
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 104
Dołączył(a): 4 lip 2015, o 21:11
Pochwały: 5

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez TLasky » 23 lis 2015, o 16:09

Jest w Krakowie ktoś kto podjąłby się zrobienia repartycjonowania pamięci tego fona na Andku 5.0, tudzież wgrania mu świeżego romu z tym repartycjonowaniem? Obecna wersja romu ma tylko 1 GB na appki a to trochę słabo... Oferty kierujcie proszę na priv.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1734
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez tpawel » 12 gru 2015, o 23:09

Ma ktoś jeszcze ten telefon? Dobrze was słychać jak z kimś rozmawiacie? Kupiłem go szwagrowi w Chinach i strasznie cichy miał mikrofon do rozmów
Po zmianie parametrów głośności w mtk engineer jest głośniej, ale strasznie dudni. Ma ktoś jakieś pomysły? Może zmienić Rom?

wysłane z RN2
tpawel
VIP
 
Posty: 1827
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 59

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez mruczek66 » 8 lut 2016, o 15:55

Sprzedałem telefon koledze i na drugi dzień oddał mi cegłę. Nie da się go włączyć. Po podłączeniu do ładowania wyświetla się że bateria jest w 100% naładowania(dioda zielona) . Kolega nic nie robił z systemem bo nie ma o tym zielonego pojęcia. Sklep na razie nie pomaga bo mają świata. Od was otrzymam pomoc?
Avatar użytkownika
mruczek66
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): 4 maja 2014, o 15:21
Lokalizacja: koszalin
Pochwały: 2

Re: Doogee DG700 Titans 2

Postprzez ddr » 8 lut 2016, o 21:30

Reflash
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3492
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 124

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości