• Reklama

Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez marx » sobota, 3 stycznia 2015, 14:26

420 gzie tak tanio?
marx
Administrator
 
Posty: 5965
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez erOl » sobota, 3 stycznia 2015, 23:37

Tu jest aktuanie najtaniej. http://www.lightinthebox.com/pl/doogee- ... tely_buy_3

Wysyłka z EU. Doliczając DHL wychodzi ok 147$ (tylko, że złotówka aktualnie słaba)
erOl
 
Posty: 92
Dołączył(a): niedziela, 30 listopada 2014, 12:45

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez Paweł1000 » środa, 18 marca 2015, 10:15

Albo ktoś to oszust, albo ja się nie znam i coś źle patrzę, na OLX pojawiło się ogłoszenie Twojego DOGGERA (dokładnie Twojego bo zdjęcia skopiowane są z Twojego opisu). W ogłoszeniu telefon ma sporo zawyżone parametry, zasugerowane jest też że telefon to hit 2015 roku, a to przecież starszy model. No chyba że to Ty sprzedajesz, a wykorzystałeś nieaktualne zdjęcia - to nie wiem, w każdym razie wiem że to ogłoszenie to kit. LINK DO OGŁOSZENIA http://olx.pl/oferta/dagger-dg550-octa- ... bf5db4fe1d Dobrze by było wyjaśnić tą kwestie, bo sam kilka dni temu szukałem telefonu dla siebie i okazywało się że większość ogłoszeń to oszustwa, w końcu natrafiłem na Jiayu S3, z którego jestem w końcu zadowolony (przed nim miałem 3 inne telefony 4-ro rdzeniowe, każdy miał coś nie tak)

Co według mnie jest nie tak:
- ekran 5,6 CALA
- aż 64 GB pamięci !
- Najszybszy i najcieńszy smartfon na rynku
- Grubość tylko 6 mm
- HIT 2015!!!

Jak źle kombinuję to mnie popraw.

Odnośnie nr telefonu w ogłoszeniu, to został dodany w trakcie jak pisałem tego posta.
Ostatnio edytowano środa, 18 marca 2015, 10:32 przez Paweł1000, łącznie edytowano 3 razy
Paweł1000
 
Posty: 26
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 10:04
Pochwały: 1

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez blue_voyager » środa, 18 marca 2015, 10:21

Paweł1000 napisał(a):w dodatku nie ma nr telefonu

Jest. Zadzwoń, dowiedz się zamiast spekulować i oskarżać.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez Paweł1000 » środa, 18 marca 2015, 10:35

blue_voyager uważasz że ogłoszenie jest OK? to wytłumacz mi skąd się wzięło te 64 GB PAMIĘCI?
Paweł1000
 
Posty: 26
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 10:04
Pochwały: 1

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez blue_voyager » środa, 18 marca 2015, 10:37

Nie mówię, że jest ok. Napisałeś, że nie ma telefonu, odpisałem Ci, że jest więc jeśli są jakieś wątpliwości, możesz zadzwonić i sprawdzić. Proste?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez Paweł1000 » środa, 18 marca 2015, 10:49

Nie proste, bo co mi da jak zadzwonię i sprawdzę coś co i tak wiem że to kit, ja i tak nie kupię tego fona bo już mam swojego, sęk w tym że ludzie nie znają się za bardzo i mogą się naciąć na nieprawdziwe ogłoszenie. Bo to ogłoszenie jest nieprawdziwe na pewno, może jest przekoloryzowane "najszybszy", "najcieńszy" ale pamięć to już przegięcie.
Dodam jeszcze, że moim zdaniem autor tego wątku w którym uczestniczymy nie wystawia telefonu, bo przecież nie pisał by takich rzeczy, więc jak ktoś inny wystawia ten telefon to nie powinien korzystać z nie swoich zdjęć.

Jeżeli nie mam racji to wycofam się i przeproszę (w sumie to nie wiem kogo), bo może się okazać że jednak autor zaniżył parametry, i na innych stronach w necie też się nie znają i piszą nie prawdę, no w sumie może tak być, więc tym bardziej należało by tą sprawę wyjaśnić.
Paweł1000
 
Posty: 26
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 10:04
Pochwały: 1

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez marx » czwartek, 19 marca 2015, 13:27

zgłosiłem to ogłoszenie do serwisu, wyraźnie ktoś chce zrobić przekręt. Prawdopodobnie nawet nie posiada tego telefonu. Dodam tylko że nigdy tego telefonu nie sprzedawałem i nie będą sprzedawał.
marx
Administrator
 
Posty: 5965
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez Paweł1000 » czwartek, 19 marca 2015, 15:33

Ogłoszenie zniknęło, ciekawe czy tel się sprzedał czy admini OLX-u usunęli aukcję. Drugie jego ogłoszenie też jest usunięte, tu tak samo - zdjęcia były nie jego tylko z skopiowane z ogłoszenia na Gumtree http://www.gumtree.co.za/a-accessories- ... 0003179209 . Oczywiście to o niczym nie świadczy, ale takie ogłoszenie to nie jest za bardzo wiarygodne, przynajmniej dla mnie.
Paweł1000
 
Posty: 26
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 10:04
Pochwały: 1

Re: Doogee Dagger DG550 test, recenzja 5.5 cala, 6.5mm

Postprzez marx » czwartek, 19 marca 2015, 18:12

Zgłaszać wszelkie takie ogłoszenia, które to wprowadzają w błąd potencjalnych kupujących. Zaoszczędzi się kłopotów wielu potencjalnym mniej doświadczonym kupującym.
marx
Administrator
 
Posty: 5965
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama