• Reklama

Doogee Dagger DG550

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Re: Doogee Dagger DG550

Postprzez Artekbed » 29 paź 2014, o 09:36

Cześć

Dotarł do mnie też już ten telefonik, ale zamiast 16 GB ROM mam tylko chyba z 8GB. Czy to podróbka czy wychodziły też wersje z taka ilością pamięci ? Jeśli to podróba to jak to można jeszcze dokładniej sprawdzić... Antutu pokazuje 29000.
Artekbed
 
Posty: 4
Dołączył(a): 25 lip 2014, o 11:58
Telefon:: ZOPO ZP810

Reklama

Re: Doogee Dagger DG550

Postprzez bergmen » 29 paź 2014, o 09:46

obejrzyj filmy o tym telefonie, porownaj wizualnie, takze baterie i to co pod klapka. Ale najpierw ściagnij aplikacje testujaca podzespoly i sprawdz jakie bebechy siedza w Twoim telefonie. I porownaj na stronie producenta
Avatar użytkownika
bergmen
AKTYWNY
 
Posty: 624
Dołączył(a): 28 wrz 2014, o 02:07
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 28
Telefon:: mi5S 4/128
ROM: gLOBAL DEV

Re: Doogee Dagger DG550

Postprzez Artekbed » 29 paź 2014, o 09:52

Czy możesz mi podać nazwę jakiejś dobrej testującej apki ? Testowałem tylko na Antutu i reszta wyglądała dobrze. Dzięki za odpowiedź.
Artekbed
 
Posty: 4
Dołączył(a): 25 lip 2014, o 11:58
Telefon:: ZOPO ZP810

Re: Doogee Dagger DG550

Postprzez nigraS » 28 sie 2015, o 15:03

W które gniazdo włożyć kartę Play a w które Aero2 ?

Obrazek
nigraS
 
Posty: 70
Dołączył(a): 24 sie 2010, o 17:42
Lokalizacja: Warszawa

Re: Doogee Dagger DG550

Postprzez Yar0 » 28 sie 2015, o 19:50

nigraS napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Oba sloty są WCDMA więc nie ma to znaczenia, w opcjach trzeba przestswić który ma obsługiwać dane mobilne, a czy aero2 będzie działać nie wiem ponieważ nie wiem jakie pasmo obsługuje bo nie używam.
Yar0
 
Posty: 59
Dołączył(a): 17 lut 2015, o 21:03
Telefon:: Elephone p6000

Re: Doogee Dagger DG550

Postprzez nigraS » 29 sie 2015, o 12:03

Dobra, dzięki, do 1 wsadziłem Play, a do 2 Aero2. Aero2 działa.

Mam teraz inne pytanie.

Nie rozumiem dlaczego ekran telefonu się sam włącza gdy mam go w ręce, czy jakiś czujnik tam jest?
Czy można jakoś ustawic, aby ekran włączał się tylko po wciśnięciu przycisku zasilania?
nigraS
 
Posty: 70
Dołączył(a): 24 sie 2010, o 17:42
Lokalizacja: Warszawa

Re: Doogee Dagger DG550

Postprzez TLasky » 29 sie 2015, o 18:22

U góry ekranu masz zazwyczaj czujnik zbliżeniowy, ma on zapobiegać naciśnięciu czegoś np. policzkiem w trakcie rozmowy. Może być źle skalibrowany, poszukaj w ustawieniach opcji kalibracji.

T.
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1810
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81
Telefon:: Zuk Z1
ROM: Fabryczny :-)

Re: Doogee Dagger DG550

Postprzez nigraS » 29 sie 2015, o 23:06

hmm, przeklinałem wydaje mi się wszystko i takiej opcji nie znalazłem.
nigraS
 
Posty: 70
Dołączył(a): 24 sie 2010, o 17:42
Lokalizacja: Warszawa

Poprzednia strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama