• Reklama

"dioda" powiadomień mozna mozna

"dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez tomek101279 » piątek, 23 maja 2014, 18:33

Witam z racji tego ze nasze umi nie posiadają diody, często trzeba go wybudżać polecam zainstalowac apke LG Touch LED Notifications ze sklepu Google Play -przyciski dotykowe staja sie dioda :)
tomek101279
 
Posty: 160
Dołączył(a): poniedziałek, 17 czerwca 2013, 15:24
Lokalizacja: łódź
Pochwały: 3

Reklama

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez bartazzz » piątek, 23 maja 2014, 20:54

A nie zjada to baterii jak noled?

Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5050
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez tomek101279 » piątek, 23 maja 2014, 22:52

mam to od kilku dni i roznicy nie widze, instalowałem to na kilku lg i było ok
tomek101279
 
Posty: 160
Dołączył(a): poniedziałek, 17 czerwca 2013, 15:24
Lokalizacja: łódź
Pochwały: 3

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez kombajnik » sobota, 24 maja 2014, 03:17

Ostatnio taką opcję wyczaiłem właśnie w GravityBox'ie :) i w swoim lenovo a820 zrobilem, ze mrugaja mi guziki :)
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 680
Dołączył(a): niedziela, 14 kwietnia 2013, 18:46
Pochwały: 13

Re: Odp: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez bartazzz » sobota, 24 maja 2014, 12:49

kombajnik napisał(a):Ostatnio taką opcję wyczaiłem właśnie w GravityBox'ie :) i w swoim lenovo a820 zrobilem, ze mrugaja mi guziki :)
dobrze wiedzieć

Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5050
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez kombajnik » poniedziałek, 15 września 2014, 18:09

kombajnik napisał(a):Ostatnio taką opcję wyczaiłem właśnie w GravityBox'ie :) i w swoim lenovo a820 zrobilem, ze mrugaja mi guziki :)


Kurcze teraz tej opcji w GravityBoxie znaleźć nie mogę na romie od MasterSanta, możliwe że mam jakąś inna wersję gravityboxa?
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 680
Dołączył(a): niedziela, 14 kwietnia 2013, 18:46
Pochwały: 13

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez habeck » piątek, 30 stycznia 2015, 13:54

kombajnik napisał(a):
kombajnik napisał(a):Ostatnio taką opcję wyczaiłem właśnie w GravityBox'ie :) i w swoim lenovo a820 zrobilem, ze mrugaja mi guziki :)


Kurcze teraz tej opcji w GravityBoxie znaleźć nie mogę na romie od MasterSanta, możliwe że mam jakąś inna wersję gravityboxa?


Raczej masz taką jak inni. To jest standardowa opcja niezależna od telefonu.
Poprawki wyświetlania obrazu -> Powiadomienie podświetleniem (drugie od dołu)
habeck
 
Posty: 4
Dołączył(a): środa, 28 stycznia 2015, 13:02

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez kombajnik » piątek, 30 stycznia 2015, 14:02

habeck napisał(a):
kombajnik napisał(a):
kombajnik napisał(a):Ostatnio taką opcję wyczaiłem właśnie w GravityBox'ie :) i w swoim lenovo a820 zrobilem, ze mrugaja mi guziki :)


Kurcze teraz tej opcji w GravityBoxie znaleźć nie mogę na romie od MasterSanta, możliwe że mam jakąś inna wersję gravityboxa?


Raczej masz taką jak inni. To jest standardowa opcja niezależna od telefonu.
Poprawki wyświetlania obrazu -> Powiadomienie podświetleniem (drugie od dołu)



Taa wiem wiem, już dawno znalazłem ;-)
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 680
Dołączył(a): niedziela, 14 kwietnia 2013, 18:46
Pochwały: 13

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez marmur » środa, 20 stycznia 2016, 15:37

Witam, a jak sobie poradzić w UMI Rome bo tam również nie ma diody powiadomień a klawisze nie są podświetlane? :-?
marmur
 
Posty: 1
Dołączył(a): środa, 20 stycznia 2016, 15:28

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez fake4r » środa, 20 stycznia 2016, 15:42

To czego oczekujesz?
Ewentualnie proponuję przypomnienie dźwiękowe np. apka https://play.google.com/store/apps/deta ... d.reminder
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5636
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: "dioda" powiadomień mozna mozna

Postprzez szymi » środa, 20 stycznia 2016, 16:11

jeżeli Rome ma faktycznie Amoled to powinny być apki, bo amoled ma chyba opcje świecenia pojedynczymi pikselami, pamiętam że coś takiego było na samsungach galaxy

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=730692
szymi
VIP
 
Posty: 1019
Dołączył(a): piątek, 6 czerwca 2014, 22:13
Pochwały: 69
Ostrzeżenia: 2


Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama