• Reklama

Czy taka konfiguracja wystarczy?

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez 10minut » niedziela, 2 marca 2014, 10:11

Taka konfiguracja wystarczy do normalnego użytkowania?
CPU: MTK6572, Cortex A7 dual core, 1.2GHz
RAM: 512MB
GPU: Mali-400 MP

Normalnie użytkowanie czyli mam na myśli: Przeglądanie internetu, komunikatory GG, Skype, SMS'y, Dzwonienie, Sporadyczne korzystanie z nawigacji (AutoMapa) Wi-Fi
Zero gier, napewno nie żadne wymagające.. jak już to coś typu Angry Brids

Przy takim użytkowaniu nie będzie sie wieszał ani nic za bardzo?
10minut
 
Posty: 187
Dołączył(a): niedziela, 20 października 2013, 17:47

Reklama

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez night95 » niedziela, 2 marca 2014, 11:22

Zależy czy rom w telefonie będzie dobrze dopasowany bo od tego zależy większość, no i jeśli nie zaśmiecisz go niepotrzebnymi apkami, widgetami itp to tego co napisałeś powinno wystarczyć spokojnie.
Kiedyś ludziom wystarczała xperia x8 z procesorem 600mhz kręconym przeważnie na 800, 256 Ramu i nikt nie narzekał że się zaciął albo coś:D
SERWIS TELEFONÓW, TABLETÓW ITP :)http://telchina.pl/serwis-telefonow-t25595.html
night95
VIP
 
Posty: 1097
Dołączył(a): czwartek, 5 grudnia 2013, 00:09
Pochwały: 17

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez existe » niedziela, 2 marca 2014, 13:08

kazde gowienko bedzie chodzic- ale skoro zaznaczyles nawigacje - to uwazam, ze do plynnego dzialania automapy moze byc nieciekawie, no i musisz dodac
- przednia kamera min 1mpx
- gps

takie telefony zaczynaja sie w cenie od 50$ i uwazam zakup za marnowanie pieniedzy i mozliwe, ze automapa nie bedzie dzialac zgodnie z oczekiwniami
raczej polecam modele o ktorych sie tu pisze w cenie okolo 100$
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2105
Dołączył(a): wtorek, 12 czerwca 2012, 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez 10minut » niedziela, 2 marca 2014, 13:43

Dokładnie mam na myśli zakup Cubota C11 lub ew. P9.. bardziej wole C11 bo fajniej wygląda :-)
10minut
 
Posty: 187
Dołączył(a): niedziela, 20 października 2013, 17:47

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez existe » niedziela, 2 marca 2014, 14:37

jest tyle fajnych fonowm w tej cenie, ze o takim zabytku powinienes zapomniec
w450
overmax vertis 01 - ponoc jest/byla promocja w real
zte 965
itp
telefon-do-ok-130-t4735-220.html
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2105
Dołączył(a): wtorek, 12 czerwca 2012, 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez nerevarine » niedziela, 2 marca 2014, 17:21

No akurat polecanie W450, który ma problem z GPS nie jest najlepszym pomysłem ;)
nerevarine
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 14 grudnia 2013, 18:03

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez 10minut » niedziela, 2 marca 2014, 17:33

Overmaxa nie chce..
ZTE v965 miałem brać ale akurat na moje nieszczęście cena skoczyła dl 150$ i ciężko go dostać
A W450 ma problemy z GPS więc odpada...
10minut
 
Posty: 187
Dołączył(a): niedziela, 20 października 2013, 17:47

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez bartazzz » niedziela, 2 marca 2014, 21:29

W aktualnej wersji gps jest poprawiony

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez nerevarine » środa, 12 marca 2014, 13:17

W aktualnej? Czyli ta, która w tej chwili jest np. na PandaWill ? Siakieś 96 baksów. To mnie bartazzz zaintrygował :>
nerevarine
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 14 grudnia 2013, 18:03

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez bartazzz » środa, 12 marca 2014, 13:28

nie wiem jaka jest na pandawill ale na ali napewno mozna taką trafić
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Czy taka konfiguracja wystarczy?

Postprzez night95 » środa, 12 marca 2014, 13:30

Na ali za 93$ byl swego czasu, ta nowsza wersja.

Wysłane z mojego iOCEAN X7 przy użyciu Tapatalka
SERWIS TELEFONÓW, TABLETÓW ITP :)http://telchina.pl/serwis-telefonow-t25595.html
night95
VIP
 
Posty: 1097
Dołączył(a): czwartek, 5 grudnia 2013, 00:09
Pochwały: 17


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama