• Reklama

CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez marx » 18 sie 2016, o 09:49

Zapraszam to zapoznania się z testem szklanego telefonu, Cubot X16S
http://gadzet.telchina.pl/recenzja-cubo ... -telefonu/
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
marx
Administrator
 
Posty: 6625
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Reklama

Re: CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez wojcieszkin » 18 sie 2016, o 19:51

A jak wypada porównanie tego Cubota do Thora?
wojcieszkin
 
Posty: 31
Dołączył(a): 26 sie 2015, o 19:58

Re: CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez tpawel » 18 sie 2016, o 22:05

Jak jakość muzyki? Widać że ten cubot jest lepiej wykonany od thora,ale za to Thor ma szybszy procek
tpawel
VIP
 
Posty: 1690
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 57

Re: CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez tomikitwo » 18 sie 2016, o 22:20

Telefon prezentuje się dosyć ładnie i jest rozsądnie wyceniony. Nie podobają mi się te wielkie napisy z tyłu. Też jestem ciekaw jak z jakością dźwięku. Ma żyroskop?

Dawno temu zmieniłem Lenovo a820 na Cuota One Turbo, który okazał się niesamowitym syfem. I to była jedna z moich gorszych decyzji smartfonowych dlatego jestem do tej marki bardzo uprzedzony. Chyba kupię sobie coś na testy żeby się przekonać czy się poprawili.
Avatar użytkownika
tomikitwo
AKTYWNY
 
Posty: 223
Dołączył(a): 18 lut 2016, o 17:38
Pochwały: 29

Re: CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez marx » 19 sie 2016, o 12:59

Thor ma skaner odcisków, X16S nie ma, Dzwięk na przeciętnym średnim poziomie, jak w 80% innych tanich chińczyków. Szklany telefon wygląda świetnie, pod warunkiem że go nie dotykasz, bo łatwo się palcuje. System jest bez śmieci, a to duża zaleta.
W tej cenie jest bardzo ciekawa propozycją.
marx
Administrator
 
Posty: 6625
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206


Re: CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez widmo82 » 26 sie 2016, o 08:13

Prze przeczytaniu recenzji.... sorki, ale chyba jednak Thor. Szkoda ze nie odniosłeś się w ocenie tego telefonu własnie w stosunku do Thora.
Sprzedam: Xiaomi Miband 2
Avatar użytkownika
widmo82
AKTYWNY
 
Posty: 704
Dołączył(a): 30 sie 2013, o 00:43
Pochwały: 24

Re: CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez marx » 26 sie 2016, o 12:52

budowa lepsza w Cubocie i wygląd bardziej prestiżowy ,też Cubot
wydajnościowo, w codziennym używaniu wydaje się być podobnie, ale Thora nie posiadam obecnie więc to tylko odczucie subiektywne.
marx
Administrator
 
Posty: 6625
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Re: CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez existe » 26 sie 2016, o 13:19

posiadam x16 (bez iterki S), wiec jest to inny jakby model, ale moge powiedziec, ze jestem bardzo zadowolony,
glowne plusy w stosunku do innych posiadanych, to szybkie ladowanie (nie mierzylem ale ponizej 2h od zera), bateria trzyma mi 2-3 dni i ... polecam go bez zastrzezen
ps
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2106
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Re: CUBOT X16S TEST, recenzja, opinie

Postprzez luis58 » 16 gru 2016, o 14:49

Witam!
Posiadam x16s od ok 1 miesiąca i wystąpiła usterka. Uszkodzone gniazdo do ładowania. Czy jest możliwość rozebrania tego tel i wymiana gniazda?
luis58
 
Posty: 0
Dołączył(a): 10 lis 2016, o 19:36



Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama