• Reklama

Cubot H2

Cubot One, Cubot C11, Cubot P9, Cubot GT99 , Cubot GT72

Re: Cubot H2

Postprzez ksiadzproboszcz » sobota, 23 kwietnia 2016, 21:22

a który to sklep?
ksiadzproboszcz
 
Posty: 59
Dołączył(a): piątek, 9 października 2015, 11:25
Pochwały: 2

Reklama

Re: Cubot H2

Postprzez grigor10 » niedziela, 24 kwietnia 2016, 01:08

oczywiscie Tomtop. Ostatnio cos tracking ruszył idzie oczywiscie SE. Jednak Cierpliwość do nich trzeba mieć anieleską
grigor10
 
Posty: 9
Dołączył(a): środa, 2 lipca 2014, 19:54

Re: Cubot H2

Postprzez egon64 » środa, 27 kwietnia 2016, 15:59

Jeśli kogoś interesuje to Cubot H2 posiada diodę LED informującą o nadejściu połączenia lub wiadomości SMS. @ksiadzproboszcz jak zwykle coś ściemnia. Pewnie nie doczytał tu i ówdzie.
egon64
 
Posty: 39
Dołączył(a): czwartek, 6 lutego 2014, 23:19

Re: Cubot H2

Postprzez ksiadzproboszcz » środa, 27 kwietnia 2016, 17:55

pierwsza specyfikacja w przedsprzedaży nic o tym nie mówiła. Na pierwszych filmach również nikt nie zademonstrował. Aktualnie jest o tym informacja na stronie producenta.
@egon64: jeśli dementujesz - podaj źródła. Jeśli wcześniej było wiadomo, czemu piszesz dopiero teraz, a nie miesiąc temu?! Forum służy do wymiany wiedzy i dzielenia się informacjami, więc prywatne uwagi zostaw dla siebie albo pisz na priv.
ksiadzproboszcz
 
Posty: 59
Dołączył(a): piątek, 9 października 2015, 11:25
Pochwały: 2

Re: Cubot H2

Postprzez robson19081 » piątek, 13 maja 2016, 19:58

A ja dostałem i Wam powiem ze szacun prawie 2 m-ce czekania warte były . moc i szybkość i ten aparat ! a bateria to bajka!!!!! polecaM NA DŁUGIE WYJAZDY CZY JAKO POWER BANK!!! MAM ZŁOTY KOLOR CHYBA OPTYMALNY ! KUPUJCIE W CIEMNO !
MAM JESZCE 2 SZT. PISAĆ NA PW !
robson19081
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 17 lutego 2016, 16:38

Re: Cubot H2

Postprzez ksiadzproboszcz » sobota, 14 maja 2016, 01:17

Robson19081 czy przyciski pod wyświetlaczem są podświetlane?
ksiadzproboszcz
 
Posty: 59
Dołączył(a): piątek, 9 października 2015, 11:25
Pochwały: 2

Re: Cubot H2

Postprzez drago68 » sobota, 14 maja 2016, 09:19

Przyciski nie są podświetlane....
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1924
Dołączył(a): piątek, 7 czerwca 2013, 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Re: Cubot H2

Postprzez mefi » czwartek, 26 maja 2016, 15:31

Ktoś z was instalował inny rom na H2?
Jeśli tak to jakiego recovery używaliście? Jak wyglądała u was procedura zmiany romu?

W internecie dość biednie jest z informacjami na ten temat :)
mefi
 
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 9 czerwca 2015, 16:55

Re: Cubot H2

Postprzez smakowy » czwartek, 9 czerwca 2016, 19:44

Koledzy a jak z jakością sygnału GPS? Testowałem przez chwilę CUBOTA Note S i GPS w tym telefonie to była tragedia. W Endomondo latałem po chmurach, a o nawigacji można było zapomnieć.
smakowy
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 9 czerwca 2016, 19:41

Re: Cubot H2

Postprzez basswitek » wtorek, 14 czerwca 2016, 06:42

Bawiłem się nim kilka dni, fajny telefon i wszystko działa płynnie, wyświetlacz znakomity, kolory idealnie dostrojone, czerń głęboka choć jak ktoś używał Amoleda nie będzie w pełni usatysfakcjonowany. Aparat przyzwoity, niby bardzo ostre zdjęcia robi ale takie ciut nieczyste krawędzie - trudno określić, jakieś takie dziwnie lekko poszarpane, za to selfie robi świetne, próbne zdjęcia wyszły lepsze od głównego aparatu :lol: GPS - testowałem tylko na aplikacji gps test czy złapie fixa i jaka dokładność, z tego co pamiętam to po kilkunastu sekundach jak nałapał satelit pokazało minimalnie 3m, średnio 4-5m, w samochodzie nie testowałem. LTE elegancko śmiga, 2G-3G tak sobie ale to Play, ogólnie oni mają coś spartolone w tym internecie, tak jakby nie było ciągłości transmisji tylko rozłączało co jakiś czas, trzeba długo czekać aż wznowi transmisję lub rozłączyć i połączyć ponownie (dane pakietowe).

Jedyny bug jaki się wkradł to zablokowany pasek powiadomień, mimo że wszystkie blokady są wyłączone to po odblokowaniu bocznym klawiszem i rozwinięciu paska powiadomień - pokazuje jakąś firmową (przycisk z logiem Cubot) blokadę ekranu, trzeba przesunąć palcem i odblokować, dopiero wtedy można działać na pasku (na pulpicie cały czas można operować). Spotkał się ktoś z czymś takim ? W opcjach nie widzę nic, wszystkie blokady, zabezpieczenia wyłączone.
basswitek
AKTYWNY
 
Posty: 205
Dołączył(a): piątek, 26 lutego 2016, 07:26
Pochwały: 7

Poprzednia strona

Powrót do Cubot



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama