• Reklama

Cubot H1 z dużą baterią

Cubot One, Cubot C11, Cubot P9, Cubot GT99 , Cubot GT72

Re: Cubot H1 z dużą baterią

Postprzez ksiadzproboszcz » 5 mar 2016, o 17:08

Google my friend...
Po pierwsze primo: root, a po drugie primo może Andrzej77 będzie więcej wiedział w tym temacie (choć on oświetlenie tylko wyłączył)...
ksiadzproboszcz
 
Posty: 59
Dołączył(a): 9 paź 2015, o 11:25
Pochwały: 2

Reklama

Re: Cubot H1 z dużą baterią

Postprzez waldek3miasto » 5 mar 2016, o 17:10

No faktycznie ( to już skleroza ) - było kiedyś o tym. :-|
waldek3miasto
 
Posty: 27
Dołączył(a): 1 sty 2016, o 16:24
Telefon:: Cubot H1

Re: Cubot H1 z dużą baterią

Postprzez ksiadzproboszcz » 17 mar 2016, o 12:07

ksiadzproboszcz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie mogę zedytować swojego posta, zatem dorzucam.
Znalazłem winowajcę spowalniającego nasze urządzenie. Jest to w moim przypadku Root Booster naszego południowego sąsiada. Użyłem profilu oszczędzającego baterię i tam czają się smoki. Jednym z nich jest prawie permanentna redukcja częstotliwości pracy procesora. Szkoda, że developer nie informuje o szczegółach, co dokładnie aplikacja zmienia. Aktualnie z powrotem telefon bangla, hula i śmiga na roocie, zatem jeśli ktoś ma życzenie, można na własną odpowiedzialność użyć KingRoota. U mnie działa.
ksiadzproboszcz
 
Posty: 59
Dołączył(a): 9 paź 2015, o 11:25
Pochwały: 2

Re: Cubot H1 z dużą baterią

Postprzez waldek3miasto » 6 kwi 2016, o 09:38

Podczas nocnego ładowania Cubot samodzielnie aktualizuje mi niektóre aplikacje.
Coś mam nie tak ustawione czy telefon tak już ma?
waldek3miasto
 
Posty: 27
Dołączył(a): 1 sty 2016, o 16:24
Telefon:: Cubot H1

Re: Cubot H1 z dużą baterią

Postprzez ksiadzproboszcz » 6 kwi 2016, o 11:49

Z pewnością są to jakieś ustawienia. Wrzuć zrzut ekranu, będzie więcej wiadomo.
ksiadzproboszcz
 
Posty: 59
Dołączył(a): 9 paź 2015, o 11:25
Pochwały: 2

Re: Cubot H1 z dużą baterią

Postprzez Andrzej77 » 6 kwi 2016, o 13:04

Sprawdź ustawienia sklepu Play. Być może ustawiłeś automatyczne aktualizacje. Sprawdź również czy masz włączona opcje aktualizacji tylko( i wyłącznie) przez WiFi.
Andrzej77
 
Posty: 70
Dołączył(a): 18 kwi 2015, o 15:31
Pochwały: 7
Telefon:: Nokia 302
ROM: Nokia OS

Re: Cubot H1 z dużą baterią

Postprzez waldek3miasto » 9 kwi 2016, o 13:32

Dzięki. Zmieniłem ustawienia i zobaczę jak będzie przy kolejnym ładowaniu.
waldek3miasto
 
Posty: 27
Dołączył(a): 1 sty 2016, o 16:24
Telefon:: Cubot H1

Poprzednia strona

Powrót do Cubot



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama