• Reklama

###Cubot GT99###

Cubot One, Cubot C11, Cubot P9, Cubot GT99 , Cubot GT72

Re: ###Cubot GT99###

Postprzez bartazzz » 12 gru 2013, o 15:45

grzybek141 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

bo ja wiem, jak telefon się naładuje to nie przyjmuje już prądu więc nie powinno mu to szkodzić, do tego są np. aplikacje jak yanosik które włączają ekran tylko na powiadomienia więc na dobrą sprawę nie musiałbyś podłączać telefonu.
Telefon daje dużo większe możliwości wyboru pomiędzy aplikacjami do nawigacji i mapami i aplikacjami społecznościowymi takimi jak yanosik
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5167
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 90

Reklama

Re: ###Cubot GT99###

Postprzez stifler959 » 12 gru 2013, o 15:55

Dużo szybsze działanie, design, funkcjonalność, ogólnie jestem tym romem zachwycony. Pierwszy raz jakiś ROM mi w pełni odpowiada ;-)

Sent from my APOLLO using Tapatalk 2
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): 28 sty 2013, o 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3

Re: Odp: ###Cubot GT99###

Postprzez eSbe » 12 gru 2013, o 16:42

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jak możesz to podeślij jakieś zdjęcia z tego telefonu. Albo najlepiej jakąś mini recenzja :-)
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 393
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Re: ###Cubot GT99###

Postprzez kokos0 » 14 gru 2013, o 10:09

Jest w nim język polski?
kokos0
 
Posty: 1
Dołączył(a): 11 gru 2013, o 20:55

Re: ###Cubot GT99###

Postprzez Wujoooo » 14 gru 2013, o 13:30

kokos0 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No właśnie na aukcji napisane było, że jest, ale tak na prawdę nie ma. Mnie to różnicy nie zrobiło, zazwyczaj mam po angielsku i już się przyzwyczaiłem.

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Postaram się jakoś na dniach to zrobić i podeślę:)
Wujoooo
 
Posty: 101
Dołączył(a): 13 cze 2013, o 20:47
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 1

Re: ###Cubot GT99###

Postprzez Gresfucinio » 28 gru 2013, o 23:34

Witam. Zastanawiam sie nad zakupem tego tel. Mam jednak do was uzytkownikow prosbe czy mozna sprawdzic dialanie endomondo? Bede niezmiernie zobowiazany za pomoc :-)
Gresfucinio
 
Posty: 9
Dołączył(a): 21 paź 2013, o 20:39

Poprzednia strona

Powrót do Cubot



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama