Witam! Planuje zakup tabletu i nie wiem na ktory sie zdecydowac. Tak jak w temacie chcialem sie Was - posiadaczy zapytac ktory sprzecik wybrac - dzieki
Ja analizowałem wszystkie te 3 tablety i wybrałem Cube. Onda odpadła bo nie miała 3g. Teclast natomiast ma podobno serię która ma problemy z stabilnością pod obciążeniem.
Ja też wybrałem Cube ze względu na wbudowany modem 3G. Mam go już prawie 2 miesiące i dalej jestem nim zachwycony, ma swoje małe wady, ale chyba nie ma tabletu idealnego.
a o co chodzi ze czarne cuby 9x maja ekran OGS a biale nie - czym sie roznia ? kupilem bialego za 160$ wczoraj tylko jeszcze nie moge zaplacic bo mi karta nie przyszla do konta - mam nadzieje ze mi zamowienia nie anuluja
Na freaktabie jeden z uzytkownikow porownywal oba modele nawet ze zdjeciami. Wg jego opinii wersje (wizualnie) nie roznia sie od siebie, poza kolorem oczywiscie ;)
Do mnie dzisiaj dotarl Cube ver 32 GB. Biorac pod uwage powyzsza informacje, ktora przeczytalem kilka dni temu. PRZEPLACILEM :)