• Reklama

Coolpad 7320 - OPINIE

Coolpad 7320 - OPINIE

Postprzez Aaron » 31 sie 2014, o 11:16

Witam. Jako, że w internetach ciężko doszukać się jakichkolwiek opinii na temat tego telefonu, zapraszam do luźnego dzielenia się własnymi refleksjami i obserwacjami w/w telefonu. Jak tylko dostane swojego coolfona na pewno coś napisze, a na ten moment zachęca wszystkich użytkowników tego modelu do odpowiedzi na ten post. Fajnie by było poczytać więcej niż te 2 opinie w necie.
Aaron
 
Posty: 1
Dołączył(a): 31 sie 2014, o 11:05
Telefon:: 3310

Reklama

Re: Coolpad 7320 - OPINIE

Postprzez prestigever » 31 sie 2014, o 12:28

Przecież w temacie Coolpad 7320 jest mnóstwo opinii..
prestigever
 
Posty: 65
Dołączył(a): 22 cze 2014, o 22:49
Telefon:: Samsung

Re: Coolpad 7320 - OPINIE

Postprzez 10minut » 1 wrz 2014, o 21:50

telefon działa zajebiście szybko i ogólnie zero wad po warunkiem że zmienisz rom na gravitymod v4 najlpeiej.. antutu wyciągnął na nim ponad 30k (na czystym romie dopiero co zainstalowanym) bo na stockowym to pełno chińskich aplikacji i innych śmieci bez sensu jest na nim siedzieć..
Ale teraz tyle samo kosztuje Coolpad F1 i to jego bardziej opłąca sie brać.. bo ma lpesze bebechy
10minut
 
Posty: 194
Dołączył(a): 20 paź 2013, o 17:47
Telefon:: SE Xperia X8

Re: Coolpad 7320 - OPINIE

Postprzez Zbyszko » 1 wrz 2014, o 21:59

10minut napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Co ma takiego lepszego? Mniejszy ekran, rozdzielczość ta sama, tylko ramu więcej - 2GB. Procesor ten sam, aparat chyba też.
Zbyszko
AKTYWNY
 
Posty: 287
Dołączył(a): 12 cze 2014, o 21:48
Lokalizacja: 波蘭
Pochwały: 6
Telefon:: Coolpad 7320
ROM: Xposed GravityMod v4

Re: Coolpad 7320 - OPINIE

Postprzez fatall1ty » 1 wrz 2014, o 22:19

Mam ten telefon i szczerze polecam. Dzisiaj zainstalowałem sobie GTA SA i pogrywam w wolnych chwilach bez lagów :>
Avatar użytkownika
fatall1ty
 
Posty: 142
Dołączył(a): 11 lip 2014, o 17:00
Lokalizacja: Biała Podlaska
Telefon:: Asus Zenfone 5
ROM: Stock

Re: Coolpad 7320 - OPINIE

Postprzez 10minut » 7 wrz 2014, o 09:58

Zbyszko napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No właśnie o pamięć ram mi chodziło (1GB a 2GB to duża różnica).. a co do wyświetlacza to sprawa indywidualna każdego jeden może woleć 5' a inny 5,5' to już nie należy do kwestii "lepsze czy gorsze"
10minut
 
Posty: 194
Dołączył(a): 20 paź 2013, o 17:47
Telefon:: SE Xperia X8


Powrót do Dyskusja o telefonach Coolpad



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama