• Reklama

Chuwi Vi10

Chińskie tablety, opinie, porady, zakup

Chuwi Vi10

Postprzez Lector » sobota, 29 sierpnia 2015, 13:29

Ktoś ma od nas z forum?

Może by się podzielił informacjami na jego temat.
Rozumiem ze jak podłącze modemik LTE Huawei E938 na USB do będzie w nim net jak w normalnym laptopie - windows i android?
Obrazek
Avatar użytkownika
Lector
 
Posty: 155
Dołączył(a): piątek, 27 września 2013, 19:44
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 2

Reklama

Re: Chuwi Vi10

Postprzez saperq » sobota, 29 sierpnia 2015, 13:33

Ja posiadam :-) Z klawiaturą dedykowaną.
Bardzo fajna sprawa.
Odnośnie internetu to nie pomogę, mam przez WiFi. Jednak wydaje się że będzie działał. Na windowsie na 99% a na androidzie nie wiem.
Co do samego tabletu bardzo dobre wykonanie, dźwięk bdb, fabryczna folia na wyświetlaczu zbiera masakryczne ryski, dobrze że w GB folia kosztuje 1$ z kawałkiem to biedy nie ma. Bateria trzyma około 5-7h na androidzie jak mój synek gra ;-)
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 836
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Chuwi Vi10

Postprzez Lector » niedziela, 30 sierpnia 2015, 09:45

Ile masz pamięci 32Gb czy 64Gb?

Ja myślę o zakupie 64Gb
Obrazek
Avatar użytkownika
Lector
 
Posty: 155
Dołączył(a): piątek, 27 września 2013, 19:44
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 2

Re: Chuwi Vi10

Postprzez INTseed » poniedziałek, 31 sierpnia 2015, 13:28

Czy wyświetlacz w vi10 jest z gg? Zastanawiam się nad zakupem, a nie znam się w ogóle na tabletach.
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Chuwi Vi10

Postprzez ddr » poniedziałek, 31 sierpnia 2015, 15:53

Nie.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Chuwi Vi10

Postprzez saperq » poniedziałek, 31 sierpnia 2015, 16:10

Mam wersję 32GB.
Tak jak pisał DDr, nie ma GG. Folia naklejona przez producenta jest tragicznej jakości ;)
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 836
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Chuwi Vi10

Postprzez Lector » sobota, 19 września 2015, 11:05

saperq napisał(a):Ja posiadam :-) Z klawiaturą dedykowaną.
Bardzo fajna sprawa.
Odnośnie internetu to nie pomogę, mam przez WiFi. Jednak wydaje się że będzie działał. Na windowsie na 99% a na androidzie nie wiem.
Co do samego tabletu bardzo dobre wykonanie, dźwięk bdb, fabryczna folia na wyświetlaczu zbiera masakryczne ryski, dobrze że w GB folia kosztuje 1$ z kawałkiem to biedy nie ma. Bateria trzyma około 5-7h na androidzie jak mój synek gra ;-)

A jaki układ klawiatury wybrałeś, jak możesz zapodaj jej foto.
Obrazek
Avatar użytkownika
Lector
 
Posty: 155
Dołączył(a): piątek, 27 września 2013, 19:44
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 2

Re: Chuwi Vi10

Postprzez saperq » niedziela, 20 września 2015, 23:50

Witaj ponownie ;-)
Tablet już zmieniłem na wersję 64GB ;-)
Klawiaturka ta rozkładana, z magnesikami, mega wygodna ( no na kolanach jedynie nie da rady ;-) ), magnesiki bdb ją trzymają w "ryzach".

Jak dla mnie mega sprzęt za rozsądne pieniądze :-)

Jakbyś miał pytania, pisz śmiało na PW.
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 836
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Chuwi Vi10

Postprzez INTseed » wtorek, 29 września 2015, 12:40

Jak w nim uruchomić windowsa?

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Chuwi Vi10

Postprzez saperq » wtorek, 29 września 2015, 15:16

INTseed napisał(a):Jak w nim uruchomić windowsa?

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka


Po prawej u góry wyciągnij "belkę" na wierzch i tam jest OS Switcher ikonka ;-)
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 836
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Chuwi Vi10

Postprzez INTseed » sobota, 24 października 2015, 15:51

Gdzie moge znalezc temat z rotowaniem tego tabletu ?

Wysłane z mojego Vi10 przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Chuwi Vi10

Postprzez jurekg » sobota, 24 października 2015, 16:06

szukaj w temacie o chuvi vi8, być może, że większego brata można zrootować w ten sam sposób.
jurekg
AKTYWNY
 
Posty: 254
Dołączył(a): niedziela, 11 listopada 2012, 13:15
Lokalizacja: Biecz
Pochwały: 6

Następna strona

Powrót do TABLETY



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama