• Reklama

Brak przyciski Smart Touch w MX4

Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez andrzejek52 » piątek, 10 kwietnia 2015, 17:27

Dzień dobry Wszystkim Forumowiczom.
Czy u kogoś jeszcze jest podobna sytuacja jak u mnie? Mianowicie nie mam przycisku Smart Touch. Czy istnieje jakiś pomysł na to aby taki stan zmienić? Trochę to dziwne,podobno miał być we wszystkich MX4. Może się czepiam, ale skoro skoro taka funkcja ma być.....
Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję.
andrzejek52
 
Posty: 84
Dołączył(a): niedziela, 22 marca 2015, 00:53

Reklama

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez bartis » sobota, 11 kwietnia 2015, 12:49

Jaka wersja Flyme ?
bartis
 
Posty: 7
Dołączył(a): środa, 4 marca 2015, 11:28
Pochwały: 1

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez andrzejek52 » sobota, 11 kwietnia 2015, 13:28

4.0.4I
andrzejek52
 
Posty: 84
Dołączył(a): niedziela, 22 marca 2015, 00:53

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez bartis » sobota, 11 kwietnia 2015, 15:43

W tej wersji nie ma Smart Touch. Zaktualizuj do nowszej wersji. Polecam ostatnie wersję stabilną 4.2.2.2 A.

Autor postu otrzymał pochwałę
bartis
 
Posty: 7
Dołączył(a): środa, 4 marca 2015, 11:28
Pochwały: 1

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez andrzejek52 » sobota, 11 kwietnia 2015, 15:47

Dzięki, ale jak mam to pobrać. Przyznam,że aż tak biegły w temacie pobierania nie jestem.
andrzejek52
 
Posty: 84
Dołączył(a): niedziela, 22 marca 2015, 00:53

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez TLasky » sobota, 11 kwietnia 2015, 19:03

Ściągasz na telefon paczkę, wrzucasz w główny katalog i uruchamiasz :-D reszta robi się sama :-).

T.

Autor postu otrzymał pochwałę
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez andrzejek52 » sobota, 11 kwietnia 2015, 19:15

TLasky, wielkie dzięki ale jak pisałem biegły nie jestem w tych klimatach. Jaką paczkę mam wrzucić???
andrzejek52
 
Posty: 84
Dołączył(a): niedziela, 22 marca 2015, 00:53

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez TLasky » sobota, 11 kwietnia 2015, 20:50

andrzejek52 napisał(a):TLasky, wielkie dzięki ale jak pisałem biegły nie jestem w tych klimatach. Jaką paczkę mam wrzucić???


http://meizufans.eu/forum/thread-flyme- ... stable-mx4

Zjeżdżasz na dół głównego posta i klikasz 4.2.2.2A powinno zacząć się ściągać. Wgrywasz do telefonu do głównego katalogu i uruchamiasz. Ewentualnie możesz ściągnąć prosto na telefon :-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez andrzejek52 » sobota, 11 kwietnia 2015, 21:54

:-) :-) :-) :-) TLasky, Jesteś GENIUSZEM :-) Udało mi się to w końcu zainstalować (pierwszy raz w życiu). Pościągało się przy okazji 8 chińskich aplikacji. Aktualizacja trwała kilka minut i mam potwierdzenie że w tej chwili Flyme jest w wersji 4.2.2.2A. Jest też Smart Touch. Wielkie dzięki!!!! :-) :-) :-)
andrzejek52
 
Posty: 84
Dołączył(a): niedziela, 22 marca 2015, 00:53

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez andrzejek52 » sobota, 11 kwietnia 2015, 21:55

Temat uważam za zamknięty.
andrzejek52
 
Posty: 84
Dołączył(a): niedziela, 22 marca 2015, 00:53

Re: Brak przyciski Smart Touch w MX4

Postprzez TLasky » sobota, 11 kwietnia 2015, 22:01

andrzejek52 napisał(a)::-) :-) :-) :-) TLasky, Jesteś GENIUSZEM :-) Udało mi się to w końcu zainstalować (pierwszy raz w życiu). Pościągało się przy okazji 8 chińskich aplikacji. Aktualizacja trwała kilka minut i mam potwierdzenie że w tej chwili Flyme jest w wersji 4.2.2.2A. Jest też Smart Touch. Wielkie dzięki!!!! :-) :-) :-)


Chyba trochę przesadzasz, bo to Meizu jest geniuszem, że u nich tak łatwo się aktualizuje/zmienia system :-). Co do chińskich appek zrób root-a i je powywalaj :-). Cieszę się, że mogłem pomóc.

T.

Autor postu otrzymał pochwałę
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama