• Reklama

Brak imie, mac adres,sn itp jak odzyskac

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Brak imie, mac adres,sn itp jak odzyskac

Postprzez motiv » poniedziałek, 2 maja 2016, 12:34

Witam robiłem dziś sp flastool dla homtom h7 po i potracilem imie, serial nuber, mac adres wifi i bt,
imei wprowadziłem tym sposobem.
Second Method: -

1. Go to Engineering Mode with this code * # * # 3646633 # * # *
2. Type it on call pad
3. Engineering Mode show on your phone screen
4. Go to CDS info
5. Go to Radio info
6. then go to Phone1 (For the first IMEI No)
7. At the top there is a command line which begins "AT+" just type there "AT +EGMR=1,7,"IMEI_1" (Instead of IMEI_1 put your first IMEI No)
8. Hit send command
9. If you done just reboot the phone
10. If you change the second IMEI No then go to step 2 and select "Phone2"
11. And enter the code "AT +EGMR=1,10,"IMEI_2" (Instead of IMEI_2 put your second IMEI No)
12. Hit send command
13. Reboot your phone

Pytanie jak wprowadzić na stale imie?
A drugie pytanie jak odzyskac mac adresy i serial numer?
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Reklama

Re: Brak imie, mac adres,sn itp jak odzyskac

Postprzez ddr » poniedziałek, 2 maja 2016, 12:48

Łatwiej poprzez chamelephon.
Na pudełku czasem są te numery. A jak nie ma to wpisz poprawnie losowy.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Brak imie, mac adres,sn itp jak odzyskac

Postprzez motiv » poniedziałek, 2 maja 2016, 13:07

Podpowiedz co i jak odzyskac? może być z kobinowaniem sp flashem.
Imei powpisywalem, ale macki jak odzyskac?
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Brak imie, mac adres,sn itp jak odzyskac

Postprzez ddr » poniedziałek, 2 maja 2016, 15:53

Wpisać możesz modułem xposed do zmiany wifi mac.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama