• Reklama

Brak 3G (Jiayu G4)

Brak 3G (Jiayu G4)

Postprzez adgufo » wtorek, 23 lipca 2013, 16:34

Witam ponownie i ponownie mam pytanie, tym razem mam klopot z "3G" w T-mobile. W telefone wszystko dopiete na ostatni guzik, a 3G jak nie bylo tak nie ma, po mimo iz przekladalem z jednego slotu do drugiego wciaz widnieje ikonka "E" przy zasiegu sieci. Nie wiem czy to robi jakas rozniece ale T-mobile (usa).
adgufo
 
Posty: 97
Dołączył(a): sobota, 6 kwietnia 2013, 07:06
Lokalizacja: nie wiem

Reklama

Postprzez mORGAN » wtorek, 23 lipca 2013, 17:46

Korzystasz z telefonu w USA z tamtejszego T-Mobile? Nie uzyskasz 3G, Jiayu wspiera tylko WCDMA 2100. Ty potrzebujesz jeszcze 1700 lub 1900.
mORGAN
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 16 marca 2013, 13:35
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 1

Postprzez adgufo » środa, 24 lipca 2013, 01:35

Tak to jest T-mobile USA. Dzieki za pomoc, myslalem, ze w tym wypadku nie bedzie dzialac tylko Aero w Polsce, a 3G bezposrednio z "sieci" normalnie poleci, poprostu moje niedoinformowanie.
adgufo
 
Posty: 97
Dołączył(a): sobota, 6 kwietnia 2013, 07:06
Lokalizacja: nie wiem


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama