• Reklama

Blackview BV6000 odporny i szybki !

Blackview. Opinie, problemy, sprawy techniczne

Blackview bv 6000 - Gdzie kupić?

Postprzez KrzysztofAC » 16 paź 2016, o 13:46

Jak w temacie , chce kupić dokładnie ten model, najlepiej z dostawą z UE. Niestety w znanych mi sklepach z wysyłką z UE tego modelu po prostu nie ma na stanie, a jeśli jest to oddziały które go mają nie wysyłają przesyłek do Polski. Chciałbym uniknąć ponownie czekania 3 miesięcy na zwrot kasy(już raz go kupiłem w czerwcu ;/). Pisałem do AE Smartphone Center(jedyny sklep jaki osobiście mogę polecić) zapytanie czy mogą mi go sprowadzić, niestety odpowiedzieli, że harmonogram dostaw nie jest im znany i zaproponowano w zamian Elephone P-9000. Proszę Panie i Panowie podajcie mi kilka sklepów pewnych, gdzie mogę kupić ten model i być pewnym, że zamówienie zostanie w miarę szybko zrealizowane i zamiast bv6000 nie wyślą mi w paczce kartofla. Dobrze by było gdyby można było uniknąć VAT-u.
Przy okazji czy ktoś jest w stanie potwierdzić autentyczność tego profilu na ali: https://ru.aliexpress.com/item/Blackvie ... sstype=600
Czy to oficjalny sklep Blackview?
KrzysztofAC
 
Posty: 29
Dołączył(a): 2 sie 2016, o 14:22

Reklama

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez matyniak » 19 paź 2016, o 10:09

WITAM
JA KUPIŁEM BV6000 U POLSKIEGO IMPORTERA I JESTEM ZADOWOLONY.

AHA!
PONOĆ WKRÓTCE BĘDZIE AKTUALIZACJA DO ANDROIDA 7.0 I WEJDĄ TEŻ NOWE MODELE BV7000 I BV8000
http://www.blackview.hk/news/

POZDRAWIAM


Dlaczego piszesz caps lockiem? Nie wiesz, ze to oznacza krzyk?
@blue
matyniak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 24 maja 2013, o 00:24
Lokalizacja: Kielce
Pochwały: 1

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez bordoirs » 25 paź 2016, o 17:21

Już się nie mogę doczekać Nugata :D
Mam tylko nadzieje że nie będzie mocno zbugowany, bo słyszałem że nie jest puki co najlepiej w tym temacie.
bordoirs
 
Posty: 35
Dołączył(a): 12 lip 2016, o 20:52

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez antoni14 » 26 paź 2016, o 19:57

nie poszaleli z tym bv8000 zwiększyli ekran i okroili baterie
http://unite4buy.ru/review/Obzor-Blackview-BV8000/

tu wideo z jakiś targów no nie przebili bv6000 jak dla mnie
https://www.youtube.com/watch?v=lJrASI_xkCc
antoni14
 
Posty: 13
Dołączył(a): 30 wrz 2016, o 01:24

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez Herezja » 26 paź 2016, o 20:08

Ciekaw jestem jak będzie wyglądała rywalizacja BV6000 z produktami NOMU? Czas pokaże.
Avatar użytkownika
Herezja
AKTYWNY
 
Posty: 669
Dołączył(a): 19 kwi 2015, o 13:14
Pochwały: 26

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez fabiancss » 28 paź 2016, o 11:22

Kupiłem telefon w Polsce, i niestety, gdy podłączam oryginalny kabel usb co dali z ładowarką do komputera, w ogóle go nie czyta, próbowałem na kilku komputach i tak samo nic się nie dzieje tylko ładuje się bateria. Jest to wina oprogramowania czy samego telefonu bo nie wiem czy zwrócić. Proszę o pomoc.
fabiancss
 
Posty: 4
Dołączył(a): 28 paź 2016, o 11:19

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez zawel » 28 paź 2016, o 12:47

A podłączałeś innym kabelkiem i do innej ładowarki?
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 469
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 12:59
Pochwały: 21

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez aron48 » 28 paź 2016, o 12:49

Ja musiałem wgrywać sterowniki na XP i wtedy zaczęło śmigać wszystko. Może u ciebie tak samo?
aron48
 
Posty: 60
Dołączył(a): 1 sie 2015, o 00:21

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez fabiancss » 28 paź 2016, o 15:32

Mam win7 i inny kabel się nie mieści. A ładuje normalnie jak podłącze.
fabiancss
 
Posty: 4
Dołączył(a): 28 paź 2016, o 11:19

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez zawel » 28 paź 2016, o 15:59

Dlaczego się nie mieści? port USB w telefonie jest tak obudowany? Skoro się ładuje to wygląda że kabel jest ok. Ustawiłeś mu żeby się podłączył jak Media Device po włączeniu kabla?
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 469
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 12:59
Pochwały: 21

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez bordoirs » 28 paź 2016, o 16:44

Spróbuj inny telefon na tym kablu podłączyć do pc czy będzie działało. Ale wydaje się mało prawdopodobne żeby to kabel był wadliwy.
@Zawel - inny kabel bez "przycięcia" nie wejdzie bo jest ciasne wejście.
bordoirs
 
Posty: 35
Dołączył(a): 12 lip 2016, o 20:52

Re: Blackview BV6000 odporny i szybki !

Postprzez qwist » 28 paź 2016, o 17:01

Jak masz Win10 to winda robi obecnie problem z wykrywaniem telefonów android.
Trzeba ręcznie instalować sterowniki urządzenia MTP aby urządzenie zostało poprawnie wykryte

Pzdr
qwist
 
Posty: 46
Dołączył(a): 24 cze 2016, o 18:48
Pochwały: 3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Blackview



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama