• Reklama

bezpłatny dostęp do internetu !!

bezpłatny dostęp do internetu !!

Postprzez marx » 21 gru 2011, o 22:18

Spółka Aero2 oferuje bezpłatny dostęp do internetu Nie są to zawrotne szybkości bo 256/256 ale można swobodnie przeglądać strony www


[hide]Bezpłatny internet[/hide]

Obrazek
Ostatnio edytowano 5 sty 2012, o 23:15 przez marx, łącznie edytowano 1 raz
marx
Administrator
 
Posty: 7644
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Reklama

Postprzez LukC » 21 gru 2011, o 22:52

Mam i używam. Chodzi ok 50-80 kb/s
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10
Telefon:: Mi5 Pro
ROM: MIUI 8

Postprzez marx » 21 gru 2011, o 23:29

a rozłącza - resetuje ci się co godzinę ??
i jak to działa ci z chińskimi telefonami , czy dajesz rade ten net przez Blutoucha przesłać na kompa lub inne urządzenia?
marx
Administrator
 
Posty: 7644
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Postprzez LukC » 22 gru 2011, o 11:59

Ja nie używam go w telefonie, bo dla mnie przeglądanie stronek na tak małym ekraniku mija się z celen. Aero zamówiłem do tableta i sprawdza się na nim ok. Tak rozłącza się co godzina, ale to jakoś bardzo nie przeszkadza :)
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10
Telefon:: Mi5 Pro
ROM: MIUI 8

Postprzez marx » 22 gru 2011, o 15:35

tzn. co godzine nowe IP
Ostatnio edytowano 5 sty 2012, o 23:17 przez marx, łącznie edytowano 1 raz
marx
Administrator
 
Posty: 7644
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Postprzez gramacz » 24 gru 2011, o 15:31

Czyli kupując tani chiński tablet np ainol novo 7
http://telchina.pl/viewtopic.php?t=1323 bez większych problemów odpalę ten internet w dowolnym miejscu?
Z jakiej sieci GSM korzysta aero 2 ?
Avatar użytkownika
gramacz
 
Posty: 187
Dołączył(a): 8 mar 2011, o 02:00
Pochwały: 7
Telefon:: LENOVO

Postprzez LukC » 24 gru 2011, o 18:41

Odpalisz na Novo 7 ADVANCED bo siostra ma. Trzeba tylko odpowiedni modem 3g (np. Huawei e180) ;)
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10
Telefon:: Mi5 Pro
ROM: MIUI 8

Postprzez gramacz » 28 gru 2011, o 09:35

tzn jak ktoś nie ma dostępu do internetu z kabla to to rozwiązanie jest dobre nawet dla stacjonarnych kompów.
Czy szybkośc jest stała?
Avatar użytkownika
gramacz
 
Posty: 187
Dołączył(a): 8 mar 2011, o 02:00
Pochwały: 7
Telefon:: LENOVO

Postprzez LukC » 28 gru 2011, o 13:29

Tak szybkość jest stała, a modem 3g można pod każdy komputer, tablet, laptop podpiąć ;)
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10
Telefon:: Mi5 Pro
ROM: MIUI 8

Postprzez supratex » 2 sty 2012, o 16:46

Czy ktoś testował działanie Aero2 na telefonie z Androidem i procesorem MTK6573?
supratex
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2 sty 2012, o 00:34
Lokalizacja: Radom

Postprzez LukC » 2 sty 2012, o 17:07

supratex napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Nie na wszystkich zadziała, musi wspierać 3G HSPDA (WCDMA) 900MHz. Wtedy nie ma problemu i powinien śmigać ;-)
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10
Telefon:: Mi5 Pro
ROM: MIUI 8

Postprzez supratex » 2 sty 2012, o 17:17

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Testowałeś to może osobiście? Bo niestety są telefony z HDSPA 900, a Aero2 na nich nie działa. Jest związane z oprogramowaniem telefonu. Niektóre nie mogą sobie poradzić z blokadą pozostałych usług na karcie (TS11).
supratex
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2 sty 2012, o 00:34
Lokalizacja: Radom

Następna strona

Powrót do Komputery i internet



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama