• Reklama

bezpłatny dostęp do internetu !!

Postprzez PotulnaDiablica » 5 sty 2012, o 19:37

supratex napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Testowałeś to może osobiście? Bo niestety są telefony z HDSPA 900, a Aero2 na nich nie działa. Jest związane z oprogramowaniem telefonu. Niektóre nie mogą sobie poradzić z blokadą pozostałych usług na karcie (TS11).


i znów błąd aero2 nei chodzi na 900 tylko 2100 częstotliwośći.
Avatar użytkownika
PotulnaDiablica
 
Posty: 15
Dołączył(a): 18 lis 2011, o 16:20
Lokalizacja: Gdansk-Bydgoszcz

Reklama

Postprzez LukC » 5 sty 2012, o 20:43

PotulnaDiablica napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Testowałeś to może osobiście? Bo niestety są telefony z HDSPA 900, a Aero2 na nich nie działa. Jest związane z oprogramowaniem telefonu. Niektóre nie mogą sobie poradzić z blokadą pozostałych usług na karcie (TS11).


i znów błąd aero2 nei chodzi na 900 tylko 2100 częstotliwośći.


Że co ??

Chodzi na 900Mhz, poczytaj info na srtonie Aero ;-)
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10
Telefon:: Mi5 Pro
ROM: MIUI 8
Góra

Postprzez marx » 5 sty 2012, o 22:02

Zna ktoś metode sumowania szybkości z dwóch lub więcej modemów 3g

w linku mapa nadajników [hide]
http://mapa.btsearch.pl/[/hide]
marx
Administrator
 
Posty: 7640
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Postprzez marx » 6 sty 2012, o 23:50

trochę informacji o aero 2 modemach zasięgu itp w tym serwisie

[hide] http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=30177[/hide]
marx
Administrator
 
Posty: 7640
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Postprzez LukC » 7 sty 2012, o 12:29

[hide] http://jdtech.pl/aero2[/hide]

Najlepsza stronka o Aero ;-)
Ostatnio edytowano 7 sty 2012, o 13:11 przez LukC, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10
Telefon:: Mi5 Pro
ROM: MIUI 8

Postprzez marx » 7 sty 2012, o 20:09

Podobno z dualsimów z darmowym internetem aero 2 radzi sobie STAR A9 3GHSPDA
Ostatnio edytowano 8 sty 2012, o 15:54 przez marx, łącznie edytowano 1 raz
marx
Administrator
 
Posty: 7640
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Postprzez PotulnaDiablica » 8 sty 2012, o 15:17

LukC napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Testowałeś to może osobiście? Bo niestety są telefony z HDSPA 900, a Aero2 na nich nie działa. Jest związane z oprogramowaniem telefonu. Niektóre nie mogą sobie poradzić z blokadą pozostałych usług na karcie (TS11).


i znów błąd aero2 nei chodzi na 900 tylko 2100 częstotliwośći.


Że co ??

Chodzi na 900Mhz, poczytaj info na srtonie Aero ;-)


Fakt na Aero2 orginalnie pisze że 900, gdzie indziej niestety czytałam zupełnie co innego i teraz tak karta leży w szafce gdzieś, zaraz poszukam i spróbuję włożyć do Qtka (HTC Wizard) zobacze czy odpali powionien bo to jednak palmtop gorzejz tym HSPA+


Ps: Nowy wygląd strony gdzie to "lubię to " ';D
Avatar użytkownika
PotulnaDiablica
 
Posty: 15
Dołączył(a): 18 lis 2011, o 16:20
Lokalizacja: Gdansk-Bydgoszcz
Góra

Postprzez marx » 8 sty 2012, o 16:11

zawsze w pierwszym temacie na dole postu, i w portalu http://telchina.pl/portal.htm
marx
Administrator
 
Posty: 7640
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Postprzez PotulnaDiablica » 8 sty 2012, o 23:34

marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ok, dzięki dałam ;D masz plus.

W Qtku te Aero przetestuję jak będę w zasięgu bo u mnie nie ma ;(
Avatar użytkownika
PotulnaDiablica
 
Posty: 15
Dołączył(a): 18 lis 2011, o 16:20
Lokalizacja: Gdansk-Bydgoszcz

Postprzez shieciero » 1 mar 2012, o 21:55

Witajcie !nie umiem zakładać nowego tematu w telefonie więc tu napisze a moje pytanie jest takie czy da się połączyć dwa telefony tak aby korzystać z oby dwóch telefonów z jednego pakietu danych np lg + samsung korzystają z neta od lg da się czy nie coś podobnego zrobić ? Np. Przez bluetooth ?
Avatar użytkownika
shieciero
Ambasador
 
Posty: 174
Dołączył(a): 13 lut 2012, o 18:28
Lokalizacja: Borek Wielkopolski

Postprzez michal76 » 14 mar 2012, o 12:53

Jeden telefon musi posiadać funkcję korzystania z modemu przez bluetooth. Coś takiego było możliwe w Windows Mobile (możliwe że android ma taką funkcje), ale i tak nie jestem pewien czy można było w tej samej chwili przeglądać internet na obu telefonach.
michal76
 
Posty: 48
Dołączył(a): 25 lip 2011, o 23:41
Lokalizacja: Przeworsk

Postprzez PotulnaDiablica » 15 sty 2013, o 15:43

shieciero napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


da sie , jeden telefon musi miec mozliwosc rozsylania danych w w mobile bylo to w prawie kazdym a androidy niektore maja, a te co nie posiadaja takiej opcji mozna przerobic zeby mialy wgrywajac chociazby inny rom, lub apke z android marketu, wszystko zalezy od systemu w telefonach, drugi powinien po prostu odbierac przez wifi z pierwszego, lub jesli sie nie myle mozna polaczyc je kablem


ps w qtku aero nie dzialalo bo nie mialo transmisji cdma, za to w experia x8 smiga az milo i rozsyla dalej tez za sprawa cyanogen moda
do postu wyzej, wprawilam was w blad, faktycznie aero smiga na 900 ;)
Avatar użytkownika
PotulnaDiablica
 
Posty: 15
Dołączył(a): 18 lis 2011, o 16:20
Lokalizacja: Gdansk-Bydgoszcz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komputery i internet



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości