• Reklama

Awaryjność V970

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Postprzez bumbum » 22 kwi 2013, o 13:06

mateo1992 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie warto, słaby sprzedawca a na dodatek ten pierwszy ma tylko kuriera wiec vat jak w banku.
Lepiej tutaj [hide]
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 46060.html[/hide]
Czekam na Xiaomi Mi A1
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1249
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29
Telefon:: brak (czekam)

Reklama

Postprzez mateo1992 » 22 kwi 2013, o 14:02

Czyli poniżej 400zł nie ma co liczyć na ten telefon:)
Z drugiej strony to nic dziwnego bo w końcu to jeden z najlepszych wyborów w tej klasie cenowej.
mateo1992
AKTYWNY
 
Posty: 245
Dołączył(a): 3 lut 2013, o 00:52
Lokalizacja: Rzeszów

Postprzez spoq » 23 kwi 2013, o 12:46

witam
no i ja zamówiłem Jako ,że to mój pierwszy zakup na Ali to troche mi sie ręce trzęsą. Płaciłem kartą visa z millenium(doliczają 3%). Teraz do kościoła pomodlić się żeby nie było dodatkowych kosztów;) (Żona będzie gadać -A nie mówiłam!!!!) .Leading Electronics Co Ltd - tam kupowałem
spoq
 
Posty: 22
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 21:37
Lokalizacja: otwock

Postprzez dnb8 » 23 kwi 2013, o 14:20

spoq napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


HEHEHE

pozdrowienia dla malzonki :mrgreen:
Avatar użytkownika
dnb8
 
Posty: 155
Dołączył(a): 28 lut 2013, o 13:10
Lokalizacja: LiquidCity

Postprzez stifler959 » 23 kwi 2013, o 14:27

spoq napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupowałem u nich swój telefon ZTE V970 przyszedł po około 2 tyg. Przez urząd przeszedł bez podatku.
Drugi telefon kupowałem jakieś około 2 tyg temu dla kuzyna również z Leading i również ZTE i również wszystko poszło gladko i bez dodatkowych płatności;] Sunshine i Lolan są spoko:P

Sorry za OFFtop;]
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): 28 sty 2013, o 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3

Postprzez ryngraf » 27 kwi 2013, o 16:01

Moj ZTE od Leading szedl 11 dni od momentu klikniecia w buy i tez bez zadnych dodatkowych kosztow. Warto tam zamawiac wiec polecam. A do uzytkownikow sluchawki zte mam prosbe/pytanie - jak skonfigurowac mms w sieci orange. Zeby nie zasmiecac juz forum odpowiedzi prosze kierowac na maila patryk94@interia.pl chyba ze ktos jeszcze jest tym zainteresowany to mozna tez na forum zapodac jakies fajne linki lub porady odnosnie ZTE. Pozdrawiam.
Sorry ze bez polskich znakow ale pisze wlasnie z telefonu.
ryngraf
 
Posty: 35
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 01:58
Lokalizacja: Żywiec

Postprzez JcL » 27 kwi 2013, o 23:18

Wracając do tematu to nie polecam używać oryginalnej ładowarki. Podczas ładowania chinską ładowarka telefon miał około 44 stopni i ładował sie baaaardzo długo. Uzywam teraz inne ładowarki LG lub Samsunga z Output 5.1V 0,7 A i jest lepiej.

Co do MMSów to ja kiedyś korzystałem z programu
[hide]
https://play.google.com/store/apps/deta ... tore&hl=pl
[/hide]
I Gdzieś na sieci można znaleźć backup polskich APNów który rozwiązuje wszystkie problemy z mmsami w każdej sieci.


PYTANIE na romie JB v 1.1R2 w ekranie odblokowania jest link do Google NOW ale nie ma go w liscie aplikacji - też tak macie?
Ostatnio edytowano 28 kwi 2013, o 09:38 przez JcL, łącznie edytowano 1 raz
JcL
 
Posty: 20
Dołączył(a): 14 kwi 2013, o 00:53
Lokalizacja: Poznań

Postprzez ryngraf » 2 maja 2013, o 00:26

Backup APNów mam już zassany, niestety APN Backup&Restore na andku 4.1 nie idzie ;/ jest możliwość dostosowania apki pod system poprzez Titanium Backup płatnym w sklepi play jednak nie mogę go zakupić bo odrzuca mi formę zapłaty więc dalej dupa blada z mmsami. Jakaś inna sugestia co do zmiany APNów w ZTE ???
ryngraf
 
Posty: 35
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 01:58
Lokalizacja: Żywiec

Postprzez JcL » 4 maja 2013, o 23:40

OK to usuń punkt APN odpowiedzialny za MMSy i dodaj nowy (kliknij przycisk menu) tam dodaj wszystkie dane dostępne w sieci co do MMSów i powinno chulać. Tylko problemem jest tutaj to, że Android do łączenia się z MMS wybiera punkt dostępu do Internetu a nie MMS - za starszych czasów, fakt na nadroidzie 2.xx sposób z ApnBackup zadziałał.

Jest też możliwość podmiany plików w folderze systemowym (np Root Explorer) ale spróbuj w/w sposób z dodaniem nowego punktu. A potem powalczymy dalej ;)
JcL
 
Posty: 20
Dołączył(a): 14 kwi 2013, o 00:53
Lokalizacja: Poznań

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama