• Reklama

Awaryjność V970

Postprzez marx » wtorek, 2 kwietnia 2013, 00:21

a podświetlenia przycisków brak?
Testował ktoś darmowe SMS dzięki aplikacji GateSMS
[hide]
https://play.google.com/store/apps/deta ... esms&hl=pl[/hide]
marx
Administrator
 
Posty: 6004
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Reklama

Postprzez ryngraf » środa, 3 kwietnia 2013, 00:29

Arti wracając do tej aukcji co mi podałeś wyżej - jest ona bezpieczna ? czy na przykład jeśli sprzęt do mnie nie dojdzie będzie zwrot kaski ? Dziś byłem w banku pko i pytałem o płatność kartą visa, i wyszedłem z banku z wielkim bananem na twarzy, otóż pani mnie poinformowała że złotóweczki będą przewalutowane na dolary za free po kursie dolara w pko i że nie pobierają za to prowizji, tak więc nic tylko robić zakupy :)
ryngraf
 
Posty: 34
Dołączył(a): czwartek, 14 marca 2013, 01:58
Lokalizacja: Żywiec

Postprzez arti123 » środa, 3 kwietnia 2013, 00:42

Jeśli kupisz z linku który podałem dojdzie na pewno i to dosyć szybko. Jeśli zdecydowałeś się na ten model to nie ma się nad czym zastanawiać :P
arti123
 
Posty: 139
Dołączył(a): środa, 23 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: internet

Postprzez ryngraf » środa, 3 kwietnia 2013, 00:45

Zamówione :) dzięki za podpowiedzi :D
A i jeszcze jedno, czy jak wgram nowy rom to tracę gwarancję ?
ryngraf
 
Posty: 34
Dołączył(a): czwartek, 14 marca 2013, 01:58
Lokalizacja: Żywiec

Postprzez arti123 » środa, 3 kwietnia 2013, 11:18

Szczerze mówiąc to ja sam dostałem od nich z romem od Bruna :)
arti123
 
Posty: 139
Dołączył(a): środa, 23 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: internet

Postprzez stifler959 » środa, 3 kwietnia 2013, 11:40

ja również:)
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): poniedziałek, 28 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3

Postprzez lajsta » środa, 3 kwietnia 2013, 13:24

Ja kupiłem u[hide] LENSEN GROUP[/hide] za 470zł Towar doszedł w ciągu 10 dni od momentu "kliknięcia w "BUY". Miał ROM 4.0.4 z językiem polskim. Teraz mam 4.1.2 v.1.1r2 od Bruna i jestem zadowolony w 100%, telefon chodzi na Aero2 i T-mobile. Dotychczas miałem SGSII (roczny z gwarancją sprzedałem za 850zł) i mówiąc szczerze nic nie uzasadnia prawie dwukrotnej różnicy w cenie między nowym V970 a używanym SGSII. Ten pierwszy dodatkowo pozwoli mi na zejście przez najbliższe lata (do końca 2016 - oby V970 tyle wytrzymał ;-) ) z abonamentem o jakieś 40-50zł/miesiąc
Ostatnio edytowano środa, 3 kwietnia 2013, 14:07 przez lajsta, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
lajsta
AKTYWNY
 
Posty: 491
Dołączył(a): niedziela, 3 lutego 2013, 18:12
Lokalizacja: Teraz Polska
Pochwały: 10

Postprzez mateo1992 » środa, 3 kwietnia 2013, 19:32

Jak jest koledzy z tymi romami do tego ZTE da się wgrywać różne Polskie jeżeli bym nie dostał w PL wersji językowej?
Bo ostatecznie podjąłem decyzje i kupie jednak tego ZTE tylko sprzedam jeszcze swoją Omnie I900 żeby było więcej kaski:)
Jakie programy nawigacyjne odpalaliście już na tym cacku?
Czy market czy jak kto woli sklep play chodzi bez problemu i można pobierać aplikacje?
mateo1992
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): niedziela, 3 lutego 2013, 00:52
Lokalizacja: Rzeszów

Postprzez stifler959 » środa, 3 kwietnia 2013, 19:56

Wszystko działa i wszystko bd mógł wgrać wiec o j. Polski się nie martw :-) a market działa bardzo dobrze. Navi zresztą też co wygrasz to bd działało :-)
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): poniedziałek, 28 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3

Postprzez mateo1992 » środa, 3 kwietnia 2013, 20:10

Jak market działa to super:)
Bo w nim jest bardzo dużo ciekawych systemów nawigacji głosowej:)
Dziękuje za odpowiedzi,
Następny mój post to będzie już pewnie gdzie najlepiej kupić ten sprzęcik,
Pozdrawiam.
mateo1992
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): niedziela, 3 lutego 2013, 00:52
Lokalizacja: Rzeszów

Postprzez lukas_jaceq » czwartek, 4 kwietnia 2013, 21:04

To jeszcze ja się podłączę z pytankiem,

Czy jak kupujecie, to po zakupie wysyłacie jeszcze info z prośbą o wpis w deklaracji celnej ( czy jak to tam się nazywa) o wartości poniżej 40 euro i ze to gift, oraz zprośa np o aktualizację romu i wgranie j. polskiego? Czy olewacie i chińczyk i tak sam wpisuje?
lukas_jaceq
 
Posty: 5
Dołączył(a): wtorek, 29 stycznia 2013, 21:13
Lokalizacja: lublin

Postprzez stifler959 » czwartek, 4 kwietnia 2013, 21:44

ja napisałem, żeby wysłał z j.polskim no i oznaczył jako gift np 30-50$. Wpisał 23$
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): poniedziałek, 28 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama