• Reklama

Awaria AREO2 w całym kraju

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Awaria AREO2 w całym kraju

Postprzez drago68 » wtorek, 14 stycznia 2014, 15:17

Nastąpiła awaria AREO2 w całym kraju,
Nadal występują utrudnienia w dostępie do internetu w niektórych rejonach Polski.

Kod: Zaznacz cały
http://www.wykop.pl/ramka/1818884/powazna-awaria-sieci-aero2-13-stycznia-2014/

Kod: Zaznacz cały
http://www.telix.pl/artykul/awaria-sieci-aero2-w-calym-kraju?-3,58976.html
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1922
Dołączył(a): piątek, 7 czerwca 2013, 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Reklama

Re: Awaria AREO2 w całym kraju

Postprzez fake4r » wtorek, 14 stycznia 2014, 15:20

Już podobno sytuacja opanowana ;-)
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: Awaria AREO2 w całym kraju

Postprzez kajek » wtorek, 14 stycznia 2014, 20:46

Widzicie, jak coś jest za free, to później takie kwiatki wychodzą...
kajek
 
Posty: 38
Dołączył(a): wtorek, 14 stycznia 2014, 20:43

Re: Awaria AREO2 w całym kraju

Postprzez lukkki » wtorek, 14 stycznia 2014, 21:40

^ Awarie się zdarzają wszędzie i wcale nie powiedziane, że to przez to, że Aero2 jest za free.
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): piątek, 12 kwietnia 2013, 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: Awaria AREO2 w całym kraju

Postprzez drago68 » wtorek, 14 stycznia 2014, 22:58

kajek napisał(a):Widzicie, jak coś jest za free, to później takie kwiatki wychodzą...

Inni operatorzy komórkowi,a płatni też mają awarie różnego rodzaju, nie wspomnę tutaj nawet o awariach bankowości elektronicznej.
Tak, że awarie były i będą niezależnie czy darmowe, czy płatne.
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1922
Dołączył(a): piątek, 7 czerwca 2013, 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Re: Awaria AREO2 w całym kraju

Postprzez Quis » wtorek, 14 stycznia 2014, 23:38

Mam nadzieje, że ludzie z Aero2 nie powiedzą teraz, że "awaria była spowodowana przeciążeniem sieci i aby zapobiec kolejnym awariom musimy wprowadzić kody captcha co 5 minut" :)
Quis
VIP
 
Posty: 846
Dołączył(a): czwartek, 18 lipca 2013, 11:50
Pochwały: 28


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama