• Reklama

automatyczna konfiguracja t-mobile

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

automatyczna konfiguracja t-mobile

Postprzez leonbb » czwartek, 20 września 2012, 10:30

Witam.
Jestem tu całkiem nowy jak mój "F8 i9 sciPhone 4G Dual Sim Wifi TV Menu PL"
Próbuję zrobić na stronie t-mobile automatyczną konfigurację nowego telefonu F8 i9 sciPhone 4G Dual Sim Wifi TV Menu PL,ale nie wiem który model można byłoby wybrać , czy w ogóle można wybrać.Są posty ale za bardzo nie umiem z nich skorzystać bo jestem laikiem i nie znam się na tych skrótach,próbowałem w telefonie znaleźć te różne adresy itd..ale nie znalazłem. Jeśli ktoś by mi pomógł,bo telefonik jest fajny ale nie wszystko w nim jest po polsku,raczej spolszczenie.
pozdrawiam
Leonbb
leonbb
leonbb
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 19 września 2012, 12:45
Lokalizacja: brak

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez Naidoo » czwartek, 20 września 2012, 10:45

Zobacz z nokią 2610
Samsung Galaxy S2 > HTC Artemis > SE Aino > SE Hazel > SE K750i > SE W300i > Nokia 2720a-2 > Motorola Razor V3
Lark FreeMe 70.0 - Manta Mid 801
Avatar użytkownika
Naidoo
 
Posty: 66
Dołączył(a): poniedziałek, 20 grudnia 2010, 01:34
Lokalizacja: biorą się dzieci ?

Postprzez leonbb » piątek, 21 września 2012, 09:27

Cześć
Dzięki,wprowadziłem w t-mobile tą nokie itd...coś przyszło na mój telefon bo grał tak jak przy smsie ale nic nie wyświetliło ,dopiero jak pójdę do pracy to ktoś mi tam wyśle mmsa to się przekonam dopiero czy coś się zmieniło.
pozdrawiam
leonbb :-) :-) :-)

[ Dodano: 2012-09-21, 13:23 ]
Jednak nic nie zmieniło się --MMS przyszedł,długo pobierał i pokazało błąd.
A masz jakąś inną propozycję,czy można coś zepsuć kombinując i innymi modelami ?
Leonbb
:-/
leonbb
leonbb
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 19 września 2012, 12:45
Lokalizacja: brak


Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama