• Reklama

areo2 nie dziala na zte 970

areo2 nie dziala na zte 970

Postprzez jkraw » czwartek, 12 września 2013, 16:21

skonfigurowalem polaczenie tak jak w tutorialu ale aero2 nadal nie dziala, versja ROM 1.2R2mod by Bruno.
Widac ze zlapalo zasieg dla karty od areo2 - mam 3G i pelen zasieg
Macie jakies pomysly dlaczego nie dziala?
jkraw
 
Posty: 11
Dołączył(a): niedziela, 23 czerwca 2013, 14:38
Lokalizacja: Łódź

Reklama

Re: areo2 nie dziala na zte 970

Postprzez mateo1992 » wtorek, 24 września 2013, 22:23

A włączyłeś roaming danych?
Mi czasem to pomaga w samsungach.
mateo1992
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): niedziela, 3 lutego 2013, 00:52
Lokalizacja: Rzeszów

Re: areo2 nie dziala na zte 970

Postprzez jkraw » wtorek, 24 września 2013, 23:01

Tak o to właśnie chodzi, Dzieki wielkie.
jkraw
 
Posty: 11
Dołączył(a): niedziela, 23 czerwca 2013, 14:38
Lokalizacja: Łódź

Re: areo2 nie dziala na zte 970

Postprzez Jasiu » wtorek, 1 października 2013, 08:51

Witam.
Wczoraj próbowałem odpalić Aero2 na V970 (osobiście posiadam V987 i działa bez problemu). Karta Aero znajdowała się w slocie WCDMA. Ustawienia/Więcej: Tryb WCDMA, APN ustawiony poprawnie, data connection włączona. Operatorzy sieci -> przy wyborze wyskakują tylko operatorzy 2G, mimo ustawionego WCDMA i włączonego 3G. Wyskoczył mi jakiś roaming danych więc włączyłem. Pokazało się u góry 3G z zasięgiem ale z małą literką R, pokazało H+ i dwie malutkie strzałki góra dół ale transmisji dalej brak, przy wyłączeniu roamingu danych znika zasięg i pojawia się mała lupa, i przy wyszukiwaniu znów pokazuje samych operatorów 2G. Wspomnę, że ten V970 pracuje na V1.1R2 Mod by BM 4.1.1 JB
Jasiu
 
Posty: 16
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 10:30
Lokalizacja: Police k. Szczecina


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama