• Reklama

Angielski język w telefonie z chin

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Angielski język w telefonie z chin

Postprzez chwileulotne85 » środa, 20 lutego 2013, 12:42

Witam serdecznie.

Mam pytanie, chcę zamówić telefon z Chin, wybór padnie najprawdopodobniej 99% na THL W5. Nie mogę jednak spotkać wersji z polskim językiem, co pytam sprzedawców piszą że polskiego nie ma. W takim wypadku zdecyduję się po prostu na angielską wersję.

Zadam teraz może laickie pytanie, ale czy otrzymując taki tel z językiem chińskim i angielskim wszystko powinno działać? Mówię o prostych smsach (nie musi byc polskich znakow) , dzwonienie, android market?

czekam na opinie. Czy po uruchomieniu telefonu wyświetlą się chińskie znaczki czy angielskie? Na co zwracać uwagę.

Zastanawia mnie też cena telefonu. Wybiorę chyba ten
[hide]
http://www.aliexpress.com/item/Singapore-Post-Free-Shipping-THL-W5-4-7-Screen-Android-4-0-MTK6577-Dual-Core-1GB/729656573.html#anchor-full-item-description
[/hide]
Czemu ten sam model kosztuje 2 razy więcej ???
[hide]
http://www.aliexpress.com/item/Thl-w5-dual-core-smart-mobile-phone-4-7-720p-high-definition-screen-800-thlw5/708447097.html[/hide]
Ostatnio edytowano środa, 20 lutego 2013, 19:11 przez chwileulotne85, łącznie edytowano 2 razy
chwileulotne85
 
Posty: 18
Dołączył(a): środa, 31 października 2012, 08:47
Lokalizacja: Będzin

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez bumbum » środa, 20 lutego 2013, 15:31

telefon wykryje polską karte SIM i ustawi menu angielskie. Automatycznie skonfiguruje dostęp do internetu na polską siec. Po wgraniu morelocale2, kalendarz, google play sklep bedzie w języku polskim. Kilka rzeczy tez można dograc w naszym rodzimym jezyku, równiez polską klawiature np. swype.
No i nie kupuj broń Boże od tych sprzedawców. Podałem kilku sprawdzonych na tym forum i mają THL W5
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Postprzez trufl » czwartek, 2 maja 2013, 00:01

mam ten samproblem
nie ma mozliwosci zeby wgrac androida ktory bedzie mial polska wersje?
trufl
 
Posty: 8
Dołączył(a): wtorek, 5 lutego 2013, 21:19
Lokalizacja: katownia


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama