• Reklama

[konfiguracja] Android (wersja co najmniej 2.3) na Chińskim

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

[konfiguracja] Android (wersja co najmniej 2.3) na Chińskim

Postprzez elkdamian » 10 maja 2013, o 14:20

Witajcie!

Na wstępie - jeżeli dodałem temat w złym miejscu, przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego.

Kiedyś, czyli jakiś rok temu, w moje skromne ręce wpadła chińska N9... ale chciałbym na nim uruchomić system Android który nie jest zainstalowany na nim :-(

Czy ktoś z Was, Drodzy użytkownicy instalował już system Android na tym telefonie?
Moglibyście poradzić co i jak lub dać link do odpowiedniej strony? ;-)
Szukałem, szukałem.. ale nie wynalazło mi! :-|

Tak wiem, lepiej mi kupić najtańszy możliwy telefon z Androidem za mniej niż 300zł.. ale niestety na chwilę obecną to i ich nie mam! :-(
elkdamian
 
Posty: 3
Dołączył(a): 6 paź 2012, o 17:51
Lokalizacja: z PL

Reklama

Postprzez marx » 10 maja 2013, o 14:44

to raczej niemożliwe.
marx
Administrator
 
Posty: 6522
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Postprzez kojot » 10 maja 2013, o 15:00

ja na swoim HTC Touch Pro, mogę odpalić andka tylko z poziomu windows mobile, strasznie żre baterie, ma te swoje 288Mb Ram, 400Mhz a ta N8 to pewnie ma wszystkiego przez pół ;p
kojot
AKTYWNY
 
Posty: 291
Dołączył(a): 22 lut 2013, o 19:48
Lokalizacja: --

Postprzez elkdamian » 10 maja 2013, o 15:10

Dam zlecenie na oferia.pl
napisałem też do jednego serwisu z mojego miasta, który zawsze starał się mi pomóc przy arcy dziwnych zleceniach...
zobaczymy co wyjdzie...
elkdamian
 
Posty: 3
Dołączył(a): 6 paź 2012, o 17:51
Lokalizacja: z PL

Postprzez homar » 11 maja 2013, o 20:16

Według mnie to nie jest możliwe.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 253
Dołączył(a): 24 paź 2012, o 15:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez elkdamian » 12 maja 2013, o 13:35

W poniedziałek dowiem się czy udało się im! ;)
Gdyby się udało i też chcielibyście, dam cynk który to zakład robi.
elkdamian
 
Posty: 3
Dołączył(a): 6 paź 2012, o 17:51
Lokalizacja: z PL

Postprzez homar » 13 maja 2013, o 16:06

I co, udało się?
homar
AKTYWNY
 
Posty: 253
Dołączył(a): 24 paź 2012, o 15:32
Lokalizacja: Poznań


Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama