• Reklama

Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Ragaron » 28 lis 2014, o 12:34

Hej. Właśnie dziś do mnie dotarło moje pierwsze zamówienie z Aliexpress.
Są to gąbki do makijażu dla mojej lubej. Zamówiłem 2x opakowanie i całość mnie kosztowało ok 13 zł za 4 sztuki u sprzedawcy
BlueSky-Wholesale

http://www.aliexpress.com/store/product/2pcs-lot-Makeup-Foundation-Sponge-Blender-Blending-Cosmetic-Puff-Flawless-Powder-Smooth-Beauty-Make-Up-Tool/731431_1473026770.html

Teraz jak zauważyłem ma to jeszcze taniej.
Były dobrze zapakowane i bardzo szybko do mnie doszły, ok 15 dni.

Na allegro taka jedna kosztuje ok 15 zł z przesyłka.
Mnie jedna sztuka kosztowała 3.25.
Jak tylko dostarczę je do mojej to porówna je do oryginału, i napisze na forum spostrzeżenia.

CAM00152.jpgObrazek
Ragaron
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2 sie 2014, o 04:46
Telefon:: P970

Reklama

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Ragaron » 28 lis 2014, o 16:38

Ku mojemu zaskoczeniu nastepna paczka z chin do mnie przyszła dzis.
Jest to myszka komputerowa z oferty
http://www.aliexpress.com/snapshot/6327712590.html
to jest aktualna
http://www.aliexpress.com/snapshot/6327712590.html
moja jest identyczna tyle ze czarna i bez logo na srodku.
Juz nie ma tej myszki ale w ofercie ma bardzo duzo innych wzorów.
Myszka jest duza na całą dłoń, moze troche za lekka ale nie jest tragedii.
Wszystkie przyciski działaja jak powinny, scrool sie lekko kreci.
Ogólnie za taka kase ładnie sie prezentuje i fajnie zmienia kolory.
Przesyłka szła ok 17 dni wiec niezle ;)
Kosztowała mnie 8.16$ wiec ok 28zł
Ogólnie bardzo polecam.

a oto zdjecia tej myszki, z tyłu porównanie do wielkości mojej starej myszki bezprzewodowej Natec V55

[img=http://www65.zippyshare.com/thumb/63756887/file.html][/img]

[img=http://www65.zippyshare.com/thumb/679141/file.html][/img]

[img=http://www65.zippyshare.com/thumb/679141/file.html][/img]

[img=http://www65.zippyshare.com/thumb/46609689/file.html][/img]

[img=http://www65.zippyshare.com/thumb/26392766/file.html][/img]
Ragaron
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2 sie 2014, o 04:46
Telefon:: P970

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez jarekm95 » 30 lis 2014, o 15:28

Witam. Oto moje zakupy:
-zegarek mechaniczny sinobi - nie polecam - często trzeba dokręcać koronką; zepsuł się po miesiącu (jedna ze wskazówek nie działa)
identyczny jak na tej aukcji, ale kupiłem w promocji na innej, już nieaktualnej: http://www.aliexpress.com/item/100-real ... 89926.html
-adapter wifi - nie polecam; gubi sieć/wysoki ping itp
http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Min ... 14952.html
za to polecam adapter tego typu http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 06220.html - kupiłem taki na allegro i działa jak należy
-"włącznik dotykowy" - do naprawy zepsutej lampki dotykowej - działa; polecam http://www.aliexpress.com/item/Table-li ... 62475.html
-odbiornik bluetooth jack - działa, z każdych głośników można zrobić głośniki bluetooth, polecam http://www.aliexpress.com/item/2014-Hot ... 32943.html
-karta microsd "real capacity 64GB" - po sprawdzeniu programem h2testw wyszło, że ma 8GB - spór i zwrot pieniędzy - karta sformatowana jako 8GB i już z rok działa w telefonie
-magiczny portfel - dobrze wykonany; podoba mi się - polecam http://www.aliexpress.com/item/South-Ko ... 73332.html
-słuchawki awei es800m - polecam - dobrze grają, nie podbijają basów ani innych pasm - jedyne wady to efekt "driver flex" (trzeszczenie przy wkładaniu do ucha) i trochę słychać jak się rusza kablem przy małej głośności http://www.aliexpress.com/item/Awei-ES- ... 98774.html
-głośnik bluetooth - jak na taki mały głośniczek gra rewelacyjnie - po paru dniach przestało działać złącze usb (trzeba dociskać kabel żeby łączył) - spór i sprzedający obiecuje wysłać drugi :) http://www.aliexpress.com/item/Mini-X3- ... 38148.html
-Tronsmart TS7 z geekbuying - jego wady w wątku o nim, ale nie jest źle
-helikopter RC z banggood - fajna zabaweczka :)
jarekm95
 
Posty: 92
Dołączył(a): 3 lut 2014, o 16:27
Pochwały: 3
Telefon:: Tronsmart TS7

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez rem2 » 11 gru 2014, o 00:27

Pendrive 8GB
Foto w pudełeczku Obrazek
Bez pudełka Obrazek
I test Obrazek
http://www.aliexpress.com/snapshot/6381 ... 9171442464
rem2
 
Posty: 2
Dołączył(a): 1 wrz 2014, o 16:58
Telefon:: wt19i
ROM: aokp

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Kokeszka » 14 gru 2014, o 16:25

Idąc za postem kolegi mkgga zamówiłem w tym sklepie http://www.aliexpress.com/store/604985 na próbę zestaw łańcuszek, kolczyki, pierścionek i bransoletka. Całość kosztowała poniżej 11 USD. Przesyłka doszła w ciągu 12 dni. Towar zapakowany w kopertę bąbelkową, w środku kolejna porcja bąbelków. Całość wygląda ładnie i tak jak na zdjęciu w sklepie. Oczywiście polecam, można tanim kosztem zrobić fajny prezent, a i wybór u kitajca jest olbrzymi i nie tylko srebra.

Tak zapakowane
IMG_20141214_141134.jpgObrazek

IMG_20141214_141224.jpgObrazek

i taki secik

IMG_20141214_141342.jpgObrazek
Kokeszka
 
Posty: 57
Dołączył(a): 2 gru 2014, o 16:18
Pochwały: 1
Telefon:: lg

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez swiatowezakupy » 21 sty 2015, o 23:11

Dodam też co i ja kupiłem. Jest to pokrowiec do iPada Mini, typu Smart Case (ochrona na tył i przód). Pokrowiec jest ze z czegoś skóropodobnego, albo samej skóry - nie jestem w stanie stwierdzić. Kolor to "Midnight Blue".

Zdjęcia:

Obrazek

Obrazek

Film na YouTube:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ICnPtyrOufw[/youtube]

Link do kupna: http://www.aliexpress.com/snapshot/6404894042.html
swiatowezakupy
 
Posty: 24
Dołączył(a): 7 sty 2015, o 21:31
Pochwały: 2
Telefon:: iPhone 5

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Emilianoozi » 24 sty 2015, o 19:05

Witam, od siebie mogę polecić folię ale naprawdę solidną folię na tel. oneplus one
http://www.aliexpress.com/snapshot/6396 ... 4276211905
Nie spodziewałem się aż tak dobrego towaru.
Takiego Olafa dla mojego synka http://www.aliexpress.com/snapshot/6412 ... 7578541905

Dzisiaj zamówiłem ostrzałkę do noży http://www.aliexpress.com/snapshot/6463 ... 7080741905
dam znać jak przyjdzie.
Dodam że do kwietnia jestem w Indiach i tutaj wszystko dłużej idzie niż do Polski :(
Emilianoozi
 
Posty: 2
Dołączył(a): 23 sty 2015, o 21:18
Telefon:: Rado

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez robakacper » 4 lut 2015, o 22:05

Trochę się tego nazbierało :

http://www.aliexpress.com/snapshot/6449 ... 3035842050
Koszulki dobrej jakości, możliwość dodania własnego nadruku. Nie powyciągane nitki, koszulka się nie schodzi, wszystko poprawnie naszyte.
Loga, sponsorzy itp wszystko na swoim miejscu. Jedyne co to trzeba prac recznie lub w 20-30 stopniach.

http://www.aliexpress.com/item/Male-pan ... 74616.html
Mój drugi zakup tego modelu bokserek. Jestem naprawde mega zadowolony bo śmigam tych modelach od miesiaca i nie widać znaku użytkowania. Towar przychodzi w miare szybko, dość dobrze zapakowany. Można się doczepić do wystających metek ale dla chcącego nic trudnego (10 sekund z nożyczkami i jest super) Normalnie noszę rozmiar L w związku z czym zamawiałem XL (troche wąskie na udach ale sie rozchodza)

http://www.aliexpress.com/item/2x-2300m ... 60959.html
2x bateria oraz ładowarka naścienna do SAMSUNG GALAXY S3. Wszystko ładnie zapakowane, przesyłka z Belgii w związku z czym w tydzień w domu.
Baterie dość dobrze trzymają.

http://www.aliexpress.com/item/LLKS-Sma ... 97061.html
Pendrive o kant dupy obić :) (Tak wiem, z Chin nie kupujemy pendriwów - miał być na typowe pierdoły)
Co się okazało przyszło 8GB o dziwo dość szybko chodzi, nie gubi danych.

http://www.aliexpress.com/item/New-Hot- ... 66349.html
Pendrivy na 4+ jakościowo, pamięć rzeczywista 64GB, nie gubi danych, całkiem ciekawe dostępne wzory. (prędkość 3+)

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 65150.html
Szybkie na 4+
wygląd na mocną 5
Bardzo wytrzymałe od upadków itp.
Ogólnie polecam

http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... 80031.html
Ładowarka samochodowa USB, wszystko działa poprawnie, jak na takie maleństwo to ładuje dość szybko.

http://www.aliexpress.com/store/product ... 46484.html
Całkiem fajny gadżet na basen. Niektórzy używaja łapek plastikowych ale to ogranicza ruch dłoni
robakacper
 
Posty: 44
Dołączył(a): 19 mar 2014, o 19:58
Pochwały: 1
Telefon:: szajsung

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez existe » 5 lut 2015, o 00:59

robakacper napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


uzywales juz tego na basenie ?
myslalem kiedys o tym, ale wypadlo z glowy
- jesli daje jakies efekty + moze wieksze obciazenie dloni - to pewnie bede musial sobie o tym przypomniec :-) jak oceniasz ?
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2184
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 52
Telefon:: byl:紅米, jest:x7s

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez dwade4 » 5 lut 2015, o 22:18

robakacper napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A z jakim napisem przyszły ? takim jak na obrazku ? Caven Kloie ? czy poprawnie?
dwade4
 
Posty: 45
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 19:17
Lokalizacja: London

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez pakerps » 9 lut 2015, o 09:23

existe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


uzywales juz tego na basenie ?
myslalem kiedys o tym, ale wypadlo z glowy
- jesli daje jakies efekty + moze wieksze obciazenie dloni - to pewnie bede musial sobie o tym przypomniec :-) jak oceniasz ?



Ja używam juz od 2 miesięcy, bardzo przyjemna rzecz pływa się rzeczywiście lepiej, tylko to bardzo zaniżona numeracja brać tylko rozmiar L !!
Avatar użytkownika
pakerps
AKTYWNY
 
Posty: 242
Dołączył(a): 2 gru 2013, o 11:03
Pochwały: 10
Telefon:: chiński :)

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez robakacper » 9 lut 2015, o 11:01

Napis Calvin Klein ;) Do tego można się ubezpieczyć i wziąć darmowe opakowanie jakby była potrzeba sprzedania.

Łapki na basen się sprawdzają. Wystarczy dokładnie zmierzyć rękę.
Jest lepszy opór a do tego nie trzeba ściągać plastikowego gówna jak w przypadku takich starych "łapek"
Można bez problemu ściągnąć okulary czy np. podrapać się po tyłku :)
robakacper
 
Posty: 44
Dołączył(a): 19 mar 2014, o 19:58
Pochwały: 1
Telefon:: szajsung

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: zielony14 i 0 gości