• Reklama

Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez mkgga » 9 maja 2014, o 13:54

Witam.Doszła biżuteria dla żony,dodam że ten kitajec przez pomyłkę wysłał nie ten produkt ,po napisaniu do niego na chacie i wysłaniu zdjęcia nie tego produktu wysłał na własny koszt właściwy produkt.Oczywiście niewłaściwego produktu nie odsyłałem.


http://www.aliexpress.com/snapshot/6051281214.html

http://imgur.com/a/Us50y

Obrazek

http://emonitoring.poczta-polska.pl/?nu ... 00970252CN

Autor postu otrzymał pochwałę
mkgga
 
Posty: 184
Dołączył(a): 12 mar 2014, o 17:03
Pochwały: 17

Reklama

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Sokhzyf » 21 maja 2014, o 10:53

Czemu nie odesłałeś mu na jego koszt złego towaru? Nie domagał się? ;-)
Ściągnij najnowszy Skype i nie daj zarabiać operatorom!
Avatar użytkownika
Sokhzyf
 
Posty: 29
Dołączył(a): 20 maja 2014, o 15:24
Pochwały: 1

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez sait22 » 29 maja 2014, o 15:16

Witam Jestem nowy na forum ale chcialem podzielic sie swoimi znaleziskami. Zamowilem kilka przedmiotów ktore bede opisywal sukcesywnie jak beda do mnie przychodzic i sprawdze czy zeczywiscie sa warte polecenia. :)
Jako pierwsza paczka (dokladnie list) przyszła mi podróbka Cardsharp knife aukcja np taka
http://www.aliexpress.com/item/Security-Selling-Sinclair-Cardsharp-Credit-Card-Knife-Wallet-Folding-Safety-Knife-Pocket-Camping-Hunting-knife-1PCS/1800809608.html

pszyszedl bez pudelka jedynie w folijce.
Nóż bardzo ostry spokojnie przetnie kilka kartek papieru na raz faktycznie miesci sie w kieszonce na karte kredytowa. Nie rozłazi sie jak to widac na niektorych filmikach na YT. Jako noz na wszelki wypadek jak trzeba cos uciac znakomity.
Obrazek
Obrazek
sait22
 
Posty: 10
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 12:23
Pochwały: 1

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez KingdomPL » 4 cze 2014, o 13:30

Słuchawka Bluetooth v.3.0- Miatone F12


Ja zamówiłem na tej aukcji: http://goo.gl/scYgIk. Lecz teraz u tego samego sprzedawcy jest promocja po 13,8 $
Słuchawkę bardzo wygodnie się użytkuje,praktycznie jej nie czuć, i ma konkretne bebechy (zainteresowani mogą poczytać w treści aukcji)

Przedmiot wysłany po 2 dniach od zakupu. Nadany realnie na poczcie a nie tylko wysłanie nr trackingowego.

Jest bardzo lekka i bardzo ładna. 2 diody LED- czerwona i niebieska.
Jak robiłem test słuchaweczki z tatą (on miał słuchawkę na uchu) to on w pokoju dość głośno włączył muzę i nie było jej słychać,tylko był czysty głos rozmówcy,jak dał jeszcze głośniej muzykę (kolumny 2x100W RMS ;d ) to było słychać muzykę w tle ale jak coś mówił to muzyka cichła a rozmówcę było słychać wyraźnie.

W komplecie otrzymujemy:
-słuchawkę bluetooth ;d
-opakowanie wraz z instrukcją obsługi w j.angielskim
-kabel usb
-2 rozmiary gumek i ten haczyk na ucho

Photo:
https://www.dropbox.com/sh/l4cqrstv17v0 ... zXEspRAuda

Jak porównam ze słuchawkami dostępnymi w Polsce w podobnej cenie [50zł-Allegro ( np.Jabra)] to dam znać czy jest duża różnica i jak z czasem na baterii.
Ostatnio edytowano 4 cze 2014, o 13:52 przez KingdomPL, łącznie edytowano 1 raz
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): 23 kwi 2013, o 14:29
Pochwały: 9

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez yoshymo » 8 cze 2014, o 22:35

Jestem tu nowy, ale podzielę się tym co znalazłem. Szukałem koszulki do biegania. Znalazłem coś takiego:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 96473.html
Dodatkowo sprzedający daje kupon na zniżkę 2$ czyli koszulka kosztuje niecałe 7 dolarów. Na innych aukcjach inne wzory.
Jest jeszcze jeden dzień promocji. Zamówiłem S wg rozmiarówki US. Mam nadzieję, że rozmiary są podane dobrze.
yoshymo
 
Posty: 77
Dołączył(a): 27 maja 2014, o 23:42
Lokalizacja: śląśk

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez sait22 » 9 cze 2014, o 20:21

Obiecalem ze wrzuce kolejne recenzje to wrzucam. :)

Kolejnym moim zamówieniem był Dekoder DVB-T na usb widoczny na takiej przykladowej aukcji.
http://www.aliexpress.com/item/High-qua ... 80966.html
Ja swój kupilem na promocji za 8$

Sprzet dotarl do mnie solidnie zapakowany. w zestawie Płyta antenka i pilot

Na windowsie 8 są problemy ze sterownikami ale da sie wszystko zalatwic.
pilot na W8 nie działa. przynajmniej w moim wypadku. Testowalem na xp i dzialal.
NIe wiem czy cos robie zle ale dzialaja mi tylko kanaly z jednego multipleksu, ale dzialaja bez zacięcia, antenke wystawilem tylko na parapet za okno. Mieszkam na 6 pietrze bloku ale nizej tez by chyba nie bylo problemu. oto zdjecie tego maleństwa.
Obrazek
sait22
 
Posty: 10
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 12:23
Pochwały: 1

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez MAR1O » 26 cze 2014, o 19:47

Hej wlasnie dotarly do mnie okulary od tego sprzedawcy HuaGe electronics co., Ltd, aukcji nie moge wkleic bo juz ten gosciu ich nie sprzedaje, ma teraz tylko tegoroczna kolekcje. Jakosc oceniam na dobra, nawet bardzo dobra jak za 8 dolarow.
IMG_20140626_171454.jpg
IMG_20140626_171454.jpg (150.06 KiB) Przeglądane 12037 razy

IMG_20140626_171708.jpg
IMG_20140626_171708.jpg (243.74 KiB) Przeglądane 12037 razy

IMG_20140626_171946.jpg
IMG_20140626_171946.jpg (209.28 KiB) Przeglądane 12037 razy


I kupilem je jako moj pierwszy zakup na ali jako test jak placic i jak szybko dochodza paczki.
"Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate"
Avatar użytkownika
MAR1O
 
Posty: 65
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 17:16

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez MAR1O » 26 cze 2014, o 19:48

IMG_20140626_172000.jpg
IMG_20140626_172000.jpg (220.99 KiB) Przeglądane 12037 razy

IMG_20140626_172112.jpg
IMG_20140626_172112.jpg (252.53 KiB) Przeglądane 12037 razy
"Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate"
Avatar użytkownika
MAR1O
 
Posty: 65
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 17:16

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez jackieboy » 13 lip 2014, o 00:16

http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Hot ... 88330.html
Zdjęcia: http://imgur.com/a/1w6Do
Chyba spoko - używam tylko do otwierania paczek z ali - jeszcze się nie rozpadło

http://www.aliexpress.com/item/New-Arri ... 54164.html
Zdjęcia: http://imgur.com/a/zftBJ
Wyglądają identycznie jak na aukcji - zobaczymy czy szybko się rozpadną
jackieboy
 
Posty: 13
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 12:06

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez jacek666b » 29 paź 2014, o 20:06

A ja polecam na aktualne warunki pogodowe w naszym pięknym kraju:

Buty Merrell pokryte nieprzemakalnym materiałem:
http://www.aliexpress.com/item/High-qua ... 38667.html
Buty przyszły po około dwóch tygodniach, pomykam w nich około tygodnia codziennie, wszystko jest ok, noga się nie gotuje, a wody naprawdę nie przepuszczają!

Mam oryginalne Merrelle tylko inny model, skórzane, i nie widzę różnicy w wyściółce, podeszwie i ogólnym wykonaniu.
Jedyne do czego można się przyczepić, to w niektórych miejscach klejenie jest zbyt widoczne, gdzieniegdzie wypłynął klej podczas łączenia podeszwy z wierzchem buta.

Za ~120zł- POLECAM!

Może ktoś popchnie ten fajny temat dalej, CHWALIĆ SIĘ CO TAM ŚCIĄGACIE!
Avatar użytkownika
jacek666b
 
Posty: 172
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 23:15
Pochwały: 6

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez lordwu » 3 lis 2014, o 09:54

Witam

Mialem juz 11 stron zakupow na Alli ale pokazuje mi tylko 4 :( Wiec moge opisac wszystkie produkty:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6082945560.html Koncowki do e-papierosów. Dzialaja cena ok wysyłka dluuuuga miesiac spokojnie palilem zanim bylo czuc zapach spalenizny.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6102191262.html Zachciało sie rosiczki o do tej pory (bo pewnie brak słońca) wyrosła do dozmiaru 6cm i czeka na słońce.
Bokserki CK http://www.aliexpress.com/snapshot/6104055209.html. REWELACJA nie ma nic lepszego :) ale zamawiajcie cotton gdyz sa lepsze. Smigam juz pewnie ze 2 miesiace i sa super. Dla żony zamowilem tylko ze w formie stringow. Zachwycona i musialem nastepne jej zamowic.http://www.aliexpress.com/snapshot/6306499464.html

E papierosy zamawiam http://www.aliexpress.com/snapshot/6143958374.html czesto i tansze wychodza czasami po 18zł a sprzedaje na fejsie po 50 i sa chetni :)

Jako ze jestem oszczedny http://www.aliexpress.com/item/1pcs-lot ... 03475.html razem od nich 6 zarowek. Swiatlo starcza na przedpokoj i kuchnie. Choć zamawialem cieplą barwe przyszła taka dziwna niby zimna a na zdjeciu wychodzila ze ciepla. Dispute otworzylem a sprzedawca kase zwrocil :)

Zeby naszym maluchom sie nic nie stało http://www.aliexpress.com/item/5pcs-lot ... 00030.html Powiem tak: dziecko nie otworzy, dorosły jak sie zapomni to wyrwie całość bez problemu ale da sie złożyć z powrotem. Warto
lordwu
 
Posty: 5
Dołączył(a): 9 sty 2014, o 19:42

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez trolol » 5 lis 2014, o 15:29

lordwu napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


W swojej historii zakupów na górze masz datę, trzeba zmienić zakres bo ostatnio z automatu pokazuje od któregoś tam miesiąca 2014 roku. Zmienisz ręcznie rok i Ci pokaże wszystko... ;-)
trolol
 
Posty: 42
Dołączył(a): 5 lis 2014, o 15:23
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

  • Reklama