• Reklama

Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez marcoos1 » 22 sie 2016, o 12:43

Nie wrzucajcie linków pl.ali....
Przecież tego nie da się czytać. "Karaty"? Gdyby nie ikona to bym nigdy nie zgadł co to jest. "Koszyk życzeń" i wiele innych. Przecież to tylko wprowadza w błąd
marcoos1
VIP
 
Posty: 806
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 00:37
Pochwały: 59

Reklama

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez wladziu » 5 mar 2017, o 22:50

muszyna2 napisał(a):Polecę jeszcze ładowarkę samochodową która świetnie trzyma się w gnieździe i daję odpowiedni prąd(spokojnie ponad 1000 km przy nawigacji) a przy tym jest po prostu tania. Kupowałem tu: http://aliexpress.com/item/Universal-Du ... 63962.html

Czy ta ładowarka nie powoduje żadnych szumów w radiu FM? Kupiłem już jedną na aliexpress, ale szumiała na włączonym radiu, że korzystać się nie dało.
wladziu
 
Posty: 113
Dołączył(a): 19 lip 2014, o 13:29

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez dzonyiks » 17 mar 2017, o 00:21

Polecam skrypt, aby nie było pl.aliexpress ...
dzonyiks
 
Posty: 6
Dołączył(a): 16 maja 2016, o 22:28

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez muszyna2 » 19 mar 2017, o 08:29

Polecam kable i sklep MyGeek. Wykorzystują w pełni możliwości ładowarki. Do Kolegi Wladziu nic nie zakłóca przynajmniej mojego radia.
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 272
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Poprzednia strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

  • Reklama