• Reklama

Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez malekith » 17 kwi 2016, o 22:07

blue_voyager napisał(a):To nie jest sklep z "dwiema ocenami", wish to dość znany sklep. Wystarczy powiedzieć "dywany" i kto trochę siedzi w chińszczyźnie wie o co chodzi. Co nie zmienia faktu, że te okulary to pewnie taki sam błąd jak kontroler kilka dni temu, i nic z tego nie będzie.


DISCOUNT STORE1 (2)
słownie: dwie

Autor postu otrzymał pochwałę
malekith
 
Posty: 11
Dołączył(a): 27 mar 2016, o 20:53
Pochwały: 1

Reklama

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez zielony14 » 17 kwi 2016, o 22:58

Wish to duży i wiarygodny sklep lecz ten sprzedawca jest niezbyt wiarygodny.
LeTv x600 3/32
Pomoc w zakupach z Chin

Kupujesz podróbki? Mogę pomóc przy obniżce cen
Więcej informacji PW bądź "zleceniekupna@gmail.com"
Avatar użytkownika
zielony14
VIP
 
Posty: 1124
Dołączył(a): 16 lis 2014, o 19:18
Lokalizacja: Sanok
Pochwały: 50

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez MrMajst3r » 12 maja 2016, o 01:16

Lampka rowerowa LED 2x0,5W (à la Mactronic Walle). Cena 2,71$
http://www.aliexpress.com/item/Bright-B ... 61549.html

Lampka wykonana całkiem nieźle, posiada uszczelkę, więc deszcz nie powinien jej zaszkodzić. Świeci bardzo jasno. Posiada 3 tryby: "dancing mode" - diody migają w zmiennym tempie, ciągłe świecenie 1 diody oraz ciągłe świecenie obu diod.
Wady: lampka siedzi dosyć luźno w uchwycie przez co terkocze na wybojach, ale można to łatwo naprawić wciskając kawałek zapałki w szczelinę; wbrew temu co widać na zdjęciach lampkę da się zamontować tylko poziomo; przydałby się tryb "zwykłego" migania diod w stałym tempie jak w zwykłych lampkach.

Pomimo wymienionych wad, za te pieniądze polecam - światełko ładnie wygląda i poprawia widoczność rowerzysty.
Avatar użytkownika
MrMajst3r
 
Posty: 143
Dołączył(a): 8 sty 2014, o 21:18
Pochwały: 17

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez kombajnik » 21 sie 2016, o 22:34

widmo82 napisał(a):Coś dyskretnego a co ważne, sprawdza się!
Obrazek
http://www.aliexpress.com/item/360-Degr ... 56990.html


Zakupiłem, niestety u mnie w aucie nawiew działa "lekko" przez co po przyczepieniu telefonu nawiew przesuwa się na maxa w doł i telefon jest skierowany ku dołowi, żeby zobaczyć co wyświetla muszę wyraźnie schylić głowę w dół, nie jest to wygodne :D Może w przyszłości w innym aucie będzie się lepiej sprawowało :)
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 718
Dołączył(a): 14 kwi 2013, o 18:46
Pochwały: 18

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez grreg » 21 sie 2016, o 22:38

@kombajnik - a ten magnes to nie uszkodzi telefonu? Albo kart SIM czy microSD?
Avatar użytkownika
grreg
 
Posty: 39
Dołączył(a): 12 paź 2015, o 20:57
Pochwały: 2

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez kombajnik » 21 sie 2016, o 22:40

grreg napisał(a):@kombajnik - a ten magnes to nie uszkodzi telefonu? Albo kart SIM czy microSD?



Wiesz co, nie wiem :D Musiał by się ktoś obeznany w temacie wypowiedzieć. Trzeba było by spytać osób co posiadają to dłuższy czas i często używają, czy widzą jakieś niepokojące objawy.
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 718
Dołączył(a): 14 kwi 2013, o 18:46
Pochwały: 18

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez slavo22 » 21 sie 2016, o 23:35

Pół roku mam taki uchwyt, dość często go użytkuję z letv x600 i żadnych dziwnych objawów z telefonem nie ma. Także pierdoły o złym wpływie tak małego magnesu na baterię/sim/pamięć/gps/wifi/zasięg GSM (niepotrzebne skreślić) można między bajki włożyć.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1363
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 46

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Pivko » 22 sie 2016, o 09:02

gdzie wsadziłeś blaszkę w x600 ?
Pivko
AKTYWNY
 
Posty: 227
Dołączył(a): 14 gru 2012, o 15:04
Lokalizacja: Częstochowa
Pochwały: 7
Ostrzeżenia: 1

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez KarlosW » 22 sie 2016, o 09:04

Pod etui.
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1985
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Pivko » 22 sie 2016, o 09:16

i nie rysuje obudowy tel? zawsze jakis luz tam jest przeciez
Pivko
AKTYWNY
 
Posty: 227
Dołączył(a): 14 gru 2012, o 15:04
Lokalizacja: Częstochowa
Pochwały: 7
Ostrzeżenia: 1

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez KarlosW » 22 sie 2016, o 09:33

U mnie się nie rusza nic. Wsadzam tylko wtedy gdy używam GPS.
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1985
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez muszyna2 » 22 sie 2016, o 12:05

Mogę potwierdzić magnes sprawuje się wyśmienicie. U mnie w lg g3 blaszka jest pod silikonem nic nie ociera nie ma żadnych rys. Znajomy ma w samsungu note 4 więc ciężki i duży tel. Magnes trzyma jak wściekły. Nie ma żadnego negatywnego wpływu na tel. Jedynie ale to pewnie różnie w różnych autach ja musiałem podłożyć sobie pod kratkę kawałek papieru żeby tel był w pionie. Zamawiałem tu: http://aliexpress.com/item/New-Auto-Car ... 19935.html

Przy okazji mogę polecić śmieszną rzecz. Żarówka z wbudowanym głośnikiem gadżet który wywołuję uśmiech u każdego i świetnie sprawdza się np. na działce w sypialni czy na tarasie. Fajna sprawa do posłuchania radia czy jakiejś muzyki z telefonu czy kompa. Gra to całkiem całkiem jak na żarówkę :) Kupowałem tu: http://aliexpress.com/item/Wireless-blu ... 02901.html

Polecę jeszcze ładowarkę samochodową która świetnie trzyma się w gnieździe i daję odpowiedni prąd(spokojnie ponad 1000 km przy nawigacji) a przy tym jest po prostu tania. Kupowałem tu: http://aliexpress.com/item/Universal-Du ... 63962.html
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 272
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: puko i 5 gości

  • Reklama