• Reklama

Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Reklama

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Tonick » 15 mar 2016, o 18:45

Zobaczcie jaka fajna i opis również.
http://s.aliexpress.com/IvaumEBN
Avatar użytkownika
Tonick
 
Posty: 27
Dołączył(a): 18 sty 2016, o 20:25

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Tonick » 15 mar 2016, o 18:52

Konkurencja dla polskiej mennicy
http://s.aliexpress.com/NvE3ErMv

A jeśli nie wiecie gdzie są nasze stare monety to znajdziecie je tu:
http://s.aliexpress.com/JBj6FzA7
Avatar użytkownika
Tonick
 
Posty: 27
Dołączył(a): 18 sty 2016, o 20:25

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Tonick » 15 mar 2016, o 19:02

A to prawdziwa perełka ;)
http://s.aliexpress.com/IZnMZnau
Avatar użytkownika
Tonick
 
Posty: 27
Dołączył(a): 18 sty 2016, o 20:25

długopisy zmazywalne

Postprzez mandej » 30 mar 2016, o 10:17

Każdy kto ma dziecko w wieku szkolnym wie ile kosztują zmazywalne długopisy np. firmy: Pilot.
Przetestowałem kilka modeli z Ali i mam zwycięzcę. Naprawdę porządny towar za 1/3 ceny.
http://m.aliexpress.com/item/32359626527.html?productId=32359626527&productSubject=New-Ballpoint-Pen-Tablets-Pen-for-Tablets-PDAs-Erasable-Touchable-Office-and-School-Pen-Touch&shortkey=yi6rEJze&addresstype=600&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
mandej
 
Posty: 22
Dołączył(a): 8 lip 2013, o 10:43
Pochwały: 3

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Rangiz » 30 mar 2016, o 10:26

To ten, z "gumką" do mazania i rysikiem do smartfona w jednym? Zamówiłem kiedyś na próbę błękitny i jest świetny, służy do dziś.
W mobilnej wersji włączonej na komputerze niewiele widać, ale już domyśliłem się, ze to ten sam.
Rangiz
AKTYWNY
 
Posty: 289
Dołączył(a): 16 sie 2015, o 23:38
Pochwały: 14

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez G P » 30 mar 2016, o 11:06

@mandej org wkład do pilota frixion kosztuje na alledrogo 4,50pln (+ przesyłka oczywiście) także można przeżyć jak kupi się parę sztuk niemniej dzięki za link
G P
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): 26 lut 2014, o 01:06
Pochwały: 6

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez marcoos1 » 30 mar 2016, o 13:51

linki m.aliexpress są tak samo kiepskie jak te pl.aliexpress
Na kompie nic nie widać i nic z tym nie można zrobić
marcoos1
VIP
 
Posty: 912
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 00:37
Pochwały: 72

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez Flyagaric » 30 mar 2016, o 15:13

Tonick napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jesssu, tytuł aukcji wypala oczy :-) Domyślam się, że jakiś polski "doradca" był tu zaangażowany.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2682
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 72

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez MrMajst3r » 1 kwi 2016, o 10:06

Polecam haczyki samoprzylepne:
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sell ... 31229.html
Cena poniżej 1$ za 6szt. Haczyki są ze stali nierdzewnej, klej trzyma mocno. Są małe (3,2x1,5cm), świetnie nadają się do wieszania różnych drobiazgów.

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
MrMajst3r
 
Posty: 143
Dołączył(a): 8 sty 2014, o 21:18
Pochwały: 17

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez muszyna2 » 3 kwi 2016, o 11:15

slavo22 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Dzięki! Własnie zakupiłam i do siebie ;)

Potwierdzam, jest ok - mały, mocny i jak jest case kolorowy to nic nie widać na fonie.

Wypalcowane


Nie ma problemu z pracą telefonu? Chodzi o to czy np. magnes nie zakłóca w jakiś sposób pracy nawigacji itp?
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 276
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez renta85 » 3 kwi 2016, o 15:31

muszyna2 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Nie ma, też zamówiłem jedną sztukę na próbę, 2000km i ani razu nie zleciał, magnes mam przylepiony do silikonowego case od środka (xiaomi note 3) i trzyma naprawdę solidnie.

Autor postu otrzymał pochwałę
renta85
 
Posty: 5
Dołączył(a): 14 paź 2013, o 21:58
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Feedfetcher, Roswell, RussianYeti i 0 gości