• Reklama

[UMTS] Aero2 wprowadza zabezpieczenie-zabójtsto dla smartów?

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

[UMTS] Aero2 wprowadza zabezpieczenie-zabójtsto dla smartów?

Postprzez Ada$ » środa, 26 czerwca 2013, 19:47

Aero2 to chcą wprowadzić zabezpieczenie na tokeny więc raczej nie będzie się dało podłączyć do sieci 3G: UMTS 900 z urządzeń mobilnych tak prędko ponieważ przed podłączeniem w przeglądarce pojawi się token:

Obrazek

więcej o wprowadzeniu planowanego zabezpieczenia:
http://www.wykop.pl/link/1511753/aero2-po-raz-kolejny-utrudnia-polakom-dostep-do-darmowego-internetu/
Ada$
 
Posty: 153
Dołączył(a): czwartek, 5 sierpnia 2010, 03:14
Lokalizacja: Silesia
Pochwały: 1

Reklama

Postprzez Mafisq » środa, 26 czerwca 2013, 20:02

No to co wpisujesz w przeglądarkę ten kod i już masz odblokowany dostęp do neta
Mafisq
 
Posty: 31
Dołączył(a): czwartek, 6 czerwca 2013, 19:57
Lokalizacja: z tamt

Postprzez eSbe » czwartek, 27 czerwca 2013, 00:51

i tak co godzine ? chyba by Cie pieron strzelił :)
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 387
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Postprzez Kobe8 » czwartek, 27 czerwca 2013, 00:52

Czy tylko ja tak mam, że nie muszą ponownie się łączyć z aero2 ? :D Bo miało niby co 1h rozłaczyc a ja czegos takiego nie widze na tel :D
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Postprzez tengelus » niedziela, 30 czerwca 2013, 16:18

Na telefonie tego nie zobaczysz, bo on się rozłącza co chwila i Ci ta godzina się resetuje. Chodzi o 1h ciągłego połączenia jak na kompie.
Kłusownik, bimbrownik i egzorcysta amator!
tengelus
 
Posty: 77
Dołączył(a): czwartek, 3 stycznia 2013, 22:04
Lokalizacja: PPL


Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama