• Reklama

AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez bartazzz » 3 gru 2014, o 10:48

Obrazek
Od wczoraj wszyscy użytkownicy BDI (Bezpłatny Dostęp do Internetu) mają możliwość pozbycia się niedogodności poprzez wykupienie specjalnych pakietów danych, funkcjonujących jako Aero mini. Obecnie w ofercie znajdują się do wyboru dwie opcje. Pierwszą z nich są 3 GB danych na 30 dni za 5 zł, a druga pozwala na nieograniczone pobranie 5 GB danych w ciągu maksymalnie 60 dni za 10 zł. Użytkownik, oprócz możliwości pobrania określonej ilości danych bez narzuconych w kwietniu ograniczeń, nie otrzymuje właściwie nic więcej. Jako że Aero2 nie może konkurować z komercyjnymi operatorami, transfer danych wciąż osiąga jedynie 512 kb/s, a korzystanie z sieci nadal wiąże się z innymi obostrzeniami określonymi w regulaminie usługi. Z oferty mogą skorzystać dotychczasowi użytkownicy sieci Aero2, a podczas zamawiania pakietu należy podać numer ICCID posiadanej karty oraz jej PUK lub adres e-mail, a także PESEL albo numer dowodu tożsamości.

ciekawe... Co myślicie na ten temat. Dobra propozycja czy próba wyłudzenia kasy?


źródło:
http://pclab.pl/news60797.html
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5580
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Reklama

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez fake4r » 3 gru 2014, o 10:50

Wszystko by było fajnie gdyby nie ta prędkość :) Jakby zaoferowali to trochę szybciej to może bym i skorzystał, a tak już dawno pożegnałem się z aero bo teraz już wszędzie są te pakiety minut, smsów i internetu za niezłą cenę.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez Dablju » 3 gru 2014, o 11:35

Jak dla mnie zdzierstwo, chcą brać kasę za coś co powinno być i tak darmowe. Litości ten internet ma prędkość 64KB/s, co można na tym robić? Chyba tylko wysłać maila bo strony ładują się pewnie w nieskończoność. Pomimo, że rzadko korzystam z neta w telefonie to wolę sobie włączyć pakiet 1GB za parę złoty niż katować się takim internetem
Dablju
VIP
 
Posty: 993
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 14:52
Lokalizacja: Głogów
Pochwały: 35
Telefon:: ZTE Geek
ROM: 4.2.2

Re: Odp: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez piecia1980 » 3 gru 2014, o 19:23

jak dla mnie to ok, za 10 zl wykupilem pakiet 5 gb ważny 60 dni gdzie w t-mobile mam 1gb za 15 zl, prędkość może nie jest duża ale do przeglądania stron, odczytu maila czy do korzystania z tapatalka mi wystarczy. Teraz nie muszę co godzinę wpisywac captcha co było bardzo uciążliwe.
piecia1980
 
Posty: 138
Dołączył(a): 9 lip 2013, o 21:37
Lokalizacja: SŁUPSK
Pochwały: 1

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez Gravis » 3 gru 2014, o 19:31

A według mnie, nie ok. Żeby wykorzystać 5GB z tą prędkością w przeciągu tych dni to nie wiem co trzeba by robić x)
Lepiej kupić pakiet lub osobną kartę do internetu, chociażby Orange Free ;)
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2454
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi Mi6
ROM: Xiaomi.eu

Re: Odp: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez saperq » 3 gru 2014, o 20:13

piecia1980 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


za 10zł (2x5zł) byś miał również na 60dni ( 2x30dni) 6GB (3GB+3GB)
za 10 zł od razu za 60 dni masz 5 GB, czyli -1GB :)
Aero zamiast zachęcić i dać np 7GB za płatne z góry 10zł , to obniżyło limit ... dziwna polityka :)
saperq
AKTYWNY
 
Posty: 791
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 22:36
Pochwały: 31
Telefon:: Asus Zenfone Max

Re: Odp: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez piecia1980 » 3 gru 2014, o 20:46

Masz rację straciłem 1 gb ale chyba i tak chyba tego pakietu nie wykorzystam, wieksze pliki pobieram przez wifi, czasem wejdę na fb, aliexpress i forum.
piecia1980
 
Posty: 138
Dołączył(a): 9 lip 2013, o 21:37
Lokalizacja: SŁUPSK
Pochwały: 1

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez Gravis » 3 gru 2014, o 20:52

Nie ukrywam, że gdyby odblokowali prędkość na pełne H+ to ta oferta byłaby atrakcyjna..
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2454
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi Mi6
ROM: Xiaomi.eu

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez dominiss1990 » 3 gru 2014, o 21:43

[...]nieograniczone pobranie 5 GB danych [...] transfer danych wciąż osiąga jedynie 512 kb/s[...] - heh, bardzo fajnie i zachęcająco to brzmi :D

A gdy by odblokowali prędkość H+, to faktycznie była by oferta atrakcyjna. Jak dla mnie prędkość 512 kb/s nie jest tego warta żeby za to płacić.
Avatar użytkownika
dominiss1990
AKTYWNY
 
Posty: 428
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 20:32
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 31
Telefon:: Jiayu G4S 2/16
ROM: 4.4.3 SPAOSP

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez ra-vau » 3 gru 2014, o 23:16

:) chce ktoś wydać hajs, to... ORANGE, starter, aktywacja promocji świątecznej 3gb, za 3zł na 1msc. Włączamy, mamy miesiąc neta, 4 stycznia włączamy ponownie, reasumując za 6zł mamy neta na 2msc.


... TIP: Można pakiet włączyć ile razy się chce, sumują się.

Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ewentualnie... FUCK AERO... Kupta PLAY na kartę... 50zł na ROK, co miesiąc dostajemy 1GB transferu.

Obrazek
Avatar użytkownika
ra-vau
NewsMan
 
Posty: 2089
Dołączył(a): 9 lut 2013, o 18:26
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 114
Telefon:: V967S

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez Trojanek » 4 gru 2014, o 01:06

Szkoda, że Play ma taki tragiczny zasięg jednak. Czasem nawet na uczelni, w centrum Poznania ciężko mi złapać anteny z playa.
Trojanek
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 28 paź 2014, o 19:16
Pochwały: 7
Telefon:: HTC

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez bergmen » 4 gru 2014, o 01:08

play z nadajnikow innych sieci korzysta
Avatar użytkownika
bergmen
AKTYWNY
 
Posty: 624
Dołączył(a): 28 wrz 2014, o 02:07
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 28
Telefon:: mi5S 4/128
ROM: gLOBAL DEV

Następna strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama