• Reklama

AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez dominiss1990 » 4 gru 2014, o 01:19

Play ma bardzo dobry zasięg. Co prawda zasięg LTE jest słaby, ale ta karta jest z normalnym internetem mobilnym, a ten ma zasięg sieci Play oraz innych operatorów.
Avatar użytkownika
dominiss1990
AKTYWNY
 
Posty: 428
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 20:32
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 31
Telefon:: Jiayu G4S 2/16
ROM: 4.4.3 SPAOSP

Reklama

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez Gravis » 4 gru 2014, o 01:27

Ciężko tak generalizować. Ja kupiłem Orange Free i okazało się, że o LTE moge zapomnieć u mnie w mieście. Gdzie znajomi mają Playa i LTE. Na dziś ta oferta wydaje się być najlepsza. 1GB powinno wystarczyć na miesiąc ;) no chyba, że ktoś jedzie muzyką z youtube to gorzej.

Pytanie gdzie taki starter 12GB na 12MC dostac?


EDIT:

Już znalazłem. To wszystko od jutra ;)

http://gsmonline.pl/newsy/play-internet ... owa-oferta
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2454
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi Mi6
ROM: Xiaomi.eu

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez dominiss1990 » 4 gru 2014, o 01:38

Dokładnie, zależy jak się korzysta. Ja mam w Playu z abonamentem 1GB co miesiąc, i spokojnie wystarcza na cały miesiąc. Korzystam głównie z poczty, www i tapatalk; do tego jakieś małe zakupy na aliexpress lub allegro od czasu do czasu, i czasami jakiś krótki film z youtuba. I oczywiście aplikacje z GP często pobieram, ale takie mniejsze do 20 MB.
Avatar użytkownika
dominiss1990
AKTYWNY
 
Posty: 428
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 20:32
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 31
Telefon:: Jiayu G4S 2/16
ROM: 4.4.3 SPAOSP

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez djtomas » 4 gru 2014, o 01:46

wypas ta nowa oferta Play, akurat czegoś takiego potrzebowałem
ten starter za 50zł/rok idealna dla mnie opcja do telefonu dual sim :)
djtomas
 
Posty: 135
Dołączył(a): 14 sty 2013, o 18:14
Lokalizacja: Polski
Pochwały: 1

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez Trojanek » 4 gru 2014, o 02:48

bergmen napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Korzysta, oczywiście, ale jak ma się internet to korzystać można z niego tylko na antenach Play.
Trojanek
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 28 paź 2014, o 19:16
Pochwały: 7
Telefon:: HTC

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez fake4r » 4 gru 2014, o 09:09

Ja przeszedłem do virgin. Za 19zl mam 100min smsy bez limitu i 2gb internetu co w zupełności wystarcza. Pewnie zużyje jakieś 300 może 400mb na miesiąc. Po za tym jest darmowy transfer chyba na fb GG i coś tam jeszcze.

Wysłane z Redmi Note przez tapatalk
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez bartazzz » 4 gru 2014, o 10:41

ja bym może i skorzystał z aero2, gdyby nie jego słaby zasięg, jade gdzieś poza miasto i orange mi hula a aero2 niestety nie
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5579
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez dominiss1990 » 4 gru 2014, o 21:48

Trojanek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Korzysta, oczywiście, ale jak ma się internet to korzystać można z niego tylko na antenach Play.


Dziwne to co napisałeś, mam kartę Play i w każdej sieci mam internet 3G, czasami sam przełączam na Plus lub Orange jak nie mam 3G na aktualnej sieci.
Avatar użytkownika
dominiss1990
AKTYWNY
 
Posty: 428
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 20:32
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 31
Telefon:: Jiayu G4S 2/16
ROM: 4.4.3 SPAOSP

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez Gravis » 4 gru 2014, o 21:50

Jeżeli bierzesz internet z nowej oferty to działa on tylko na nadajnikach sieci PLAY.
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2454
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi Mi6
ROM: Xiaomi.eu

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez Memciu » 4 gru 2014, o 23:04

Jeśli chodzi o 3g w play, to najlepiej przełączyć się na nadajniki t-mobile. Internet jest szybszy w moim odczuciu i to samo pokazują wyniki. Z tego co pamiętam to trzeba włączyć Roaming danych by mogło się swobodnie przełączać po innych sieciach.

Wysłane z miniacza 2 przez Tapatalka :-P
Avatar użytkownika
Memciu
 
Posty: 120
Dołączył(a): 13 kwi 2014, o 22:19
Pochwały: 2
Telefon:: mini 2 :/

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez djtomas » 5 gru 2014, o 00:57

ta oferta jedynie jest po nadajnikach PLAY, tak samo jest z ofertą LTE bez limitów też tylko po PLAY
djtomas
 
Posty: 135
Dołączył(a): 14 sty 2013, o 18:14
Lokalizacja: Polski
Pochwały: 1

Re: AERO2 wprowadza pakiety bez captcha

Postprzez filozof71 » 5 gru 2014, o 01:13

dominiss1990 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Panowie to się nazywa darmowy krajowy roaming danych. Jakiś czas temu jeszcze tego nie było i faktycznie polega na tym, że trzeba ustawić w połączeniu roaming danych i kiedy nie ma zasięgu macierzystej sieci Play korzysta z innego dostępnego operatora ale chyba nie dowolnego.
Avatar użytkownika
filozof71
AKTYWNY
 
Posty: 781
Dołączył(a): 6 paź 2013, o 06:45
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 19
Telefon:: LeEco Le 2 Max X822
ROM: Cuoko92 18s

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości