• Reklama

Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez bartazzz » 23 cze 2015, o 15:00

Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Aero2 jak zwykle "zabłysnęło" swoją nową ofertą z nowymi cenami. Na tle konkurencji (orange, play, red bull mobile itp.) propozycja jak zwykle średnia.

Zapraszam do komentowania
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5576
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Reklama

Re: Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez fake4r » 23 cze 2015, o 15:03

No czytałem dzisiaj, szału nie ma :)
Ja już się dawno pożegnałem z aero2, odkąd wprowadzili kapcia to korzystanie stało się totalną klapą.
Teraz widzę że coś kombinują z tymi pakietami, ale średnio im to wychodzi.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez bartazzz » 23 cze 2015, o 15:07

konkurencja ich zmiata
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5576
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez Puma2012 » 23 cze 2015, o 16:21

Orange ma 6GB za 6zł :)
Puma2012
AKTYWNY
 
Posty: 264
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 09:59
Pochwały: 8
Telefon:: M1 Note

Re: Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez bartazzz » 23 cze 2015, o 16:31

jak wyłaczą całkowicie darmowy dostęp to zobaczą co userzy myślą o ich ofercie :D
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5576
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez slavo22 » 23 cze 2015, o 17:36

Ja od czasu kapcia mam w nosie taką ofertę. Za psie pieniądze można już mieć pakiet w abonamencie albo na kartę. Następna firma która najpierw zarobiła na umowie z rządem a teraz chce na ludziach zarobić.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1588
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 59
Telefon:: LeEco x600
ROM: Co chwilę inny

Re: Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez fido » 24 cze 2015, o 07:12

Na próbę kupiłem pakiet za 15zł prędkość 3Mb, i ogólnie porażka - prędkość skacze ping wysoki. Dział dobrze wcześnie rano lub późnym wieczorem. Na razie korzystam bo pakiet orange mi się skończył ale jak przyjdzie nowa karta to jak zwykle Aero2 trafi do pudełka i na jakiś czas będzie o nim zapomniane.
fido
AKTYWNY
 
Posty: 283
Dołączył(a): 15 lip 2013, o 10:34
Lokalizacja: Kalisz

Re: Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez bartazzz » 24 cze 2015, o 09:15

ja aero trzymam w tablecie i odpalam tylko raz w miesiącu jak gdzie wyjade gdzie nie mam neta. Ogólnie korzystając do oporu mam jescze 23 gB w orange więc nie jest mi aero koniecznie potrzebne
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5576
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Postprzez kapao0 » 24 cze 2015, o 19:19

Sory za offtop, ale możeci mi napisać czy po wykupieniu pakietu na internet w orange, mogę z.niego korzystać nawet kiedy konto jest nieaktywne (bez doładowania na przedłużenie ważności konta)?
Avatar użytkownika
kapao0
AKTYWNY
 
Posty: 392
Dołączył(a): 5 lis 2013, o 12:08
Pochwały: 10
Telefon:: OnePlus 5
ROM: OxygenOS


Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama