• Reklama

Aero2 - telefony na których zostało potwierdzone działanie

Nowości i ciekawe propozycje z chińskiego rynku telefonów komórkowych

Aero2 - telefony na których zostało potwierdzone działanie

Postprzez Skrzydelko » niedziela, 19 maja 2013, 14:36

Witam.
Drodzy forumowicze postanowiłem założyć wątek w którym prosiłbym o wpisywanie modeli telefonów w których sami przetestowaliście działanie Aero2!!! Proszę tylko o sprawdzone modele! Proszę moderatora o nie dołączenie tego tematu do już istniejących bo tamte wskazują modele na podstawie specyfikacji ze stron internetowych a jak się sam przekonałem to ma się nijak do rzeczywistości i nie zawsze Aero na nich działa.
Skrzydelko
Skrzydelko
 
Posty: 15
Dołączył(a): środa, 27 marca 2013, 22:01
Lokalizacja: Łódź

Reklama

Postprzez gramacz » niedziela, 19 maja 2013, 15:26

Na 100%

Dwurdzeniowe
ZTE V970
Newman N1

czterordzeniowe
Lenovo A820
Avatar użytkownika
gramacz
 
Posty: 187
Dołączył(a): wtorek, 8 marca 2011, 02:00
Pochwały: 7

Postprzez Skrzydelko » poniedziałek, 20 maja 2013, 16:28

No i tak to jest w rzeczywistości z telefonami chińskimi obsługującymi Aero :) Trzy sprawdzone :)
Skrzydelko
Skrzydelko
 
Posty: 15
Dołączył(a): środa, 27 marca 2013, 22:01
Lokalizacja: Łódź

Postprzez eSbe » poniedziałek, 20 maja 2013, 19:54

zte v987
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 392
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Postprzez bontek » piątek, 24 maja 2013, 15:37

Wlasnie przetestowalem wiec mozna dodac do listy

ZTE V967s

Pzdr
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 245
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 22:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5

Postprzez bartazzz » poniedziałek, 27 maja 2013, 14:34

bontek, napisz coś więcej o tym telefonie, jakieś fotki, recenzja, umieram z ciekawości
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Postprzez @@Smotek@@ » czwartek, 30 maja 2013, 00:25

Chyba posiada Aero2

[hide] http://dx.com/p/zte-v967s-mtk6589-quad- ... lue-216265[/hide]

Frequency 2G: GSM 900/1800, 3G: WCDMA 900/2100 MHz

Zaczyna mnie coraz bardziej interesować ten telefon :)
Ostatnio edytowano czwartek, 30 maja 2013, 14:14 przez @@Smotek@@, łącznie edytowano 1 raz
@@Smotek@@
 
Posty: 4
Dołączył(a): wtorek, 28 maja 2013, 11:01
Lokalizacja: Polska

Postprzez bontek » czwartek, 30 maja 2013, 01:45

Coz tu pisac....troche sie zawiodlem na tym ZTE V967s...

Ale od poczatku

Sama jakosc wykonania telefonu jest super, dobrze, solidnie wykonany..
Wokol srebrna obramowka, wszystko zwarte i ladnie wykonane.
5 calowy ekran doskonalej jakosci - katy widzenia super. Kolory extra.

Telefon kupilem z nadzieja ze beda dzialaly 2 karty SIM jednoczesnie - mimo ze posiada
on procek mtk6589 tak nie jest :(
Telefon zachowuje sie jak zwykly mtk657x :( w momencie uzywania jednej z kart drugi
SIM jest nieaktywny :(
AERO2 dziala doskonale ale w tym czasie nikt sie do nas nie dodzwoni na druga karte :(

Dla mnie w tym momencie zaden telefon mtk6589 nie jest wart ponad 150 usd bo
Te same funkcje i takie same ekrany mamy w prockach mtk657x.....wiec po co doplacac???
Brak DUAL SIM ACTIVE rozwialo wszystkie moje problemy ktory telefon z tym prockiem wybrac :)

Ogolnie gdybym wiedzial wczesniej, ze mtk6589 w tym zte v967s nie wspiera
DUAL SIM ACTIVE, to bym go nie kupil - wybral bym cos tanszego na mtk 657x..:)

Ostateczna decyzje pozostawiam Wam :)
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 245
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 22:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5

Postprzez notsure » czwartek, 30 maja 2013, 11:13

Chyba masz źle poustawiane priorytety nie możliwe aby korzystając z aero2 nikt nie mógł się dodzwonić.
notsure
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 27 maja 2013, 18:13
Lokalizacja: ziemia

Postprzez bontek » czwartek, 30 maja 2013, 15:07

Hej

Tu nie ma co ustawiac - wszystko jest ok.
Dopoki telefony z prockami mtk6589 nie beda mialy prawdziwej funkcji DUAL SIM ACTIVE tak niestety bedzie. Polecam poczytac inny watek na forum to sie dowiesz ocb. Jeden z kolegow nawet napisal do producenta i ten mu odpisal ze funkcja dual sim dziala ale w wersji dual standby :) Mimo ze to mtk6589 :)

Polecam: http://telchina.pl/-dwie-karty-sim-dual ... iew=newest
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 245
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 22:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5

Postprzez notsure » czwartek, 30 maja 2013, 16:25

To dziwne ponieważ testująca na swiatandroid.pl miała trochę inaczej, zresztą odpisałem Ci w cytowanym wątku :-)
notsure
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 27 maja 2013, 18:13
Lokalizacja: ziemia

Postprzez bontek » czwartek, 30 maja 2013, 16:54

kto testowal ? Zobaczyles filmik i myslisz ze to prawda? :)

To poczytaj komentarze goscia pod filmikiem na YT co pisze ze ma THL W7 z prockiem 6589 i mu nie dziala :) Zreszta sam producent napial ze jest tylko DUAL STANDBYE. Myslze ze poki co nie ma dzialajacego poprawnie "chinczyka" na mtk6589 :)

[ Dodano: 2013-05-30, 16:02 ]
Prosze - filmik promocujny producenta MTK

http://www.youtube.com/watch?v=Ro7k4itFT-U

Producent promuje sie filmem a komentarz pod filmem jakiegos uzytkownika THL taki - i co teraz? :)

" AlexanderA80 1 miesiąc temu
Hello, i have phone THL W7S on this MT6589 chip. I don't understand - can it work in dual standby for call answer?? I've tried call to myself from Sim1 to Sim2 - it's not working. Another try - Pick up incoming call on Sim1 an call from another phone to Sim2 - not working."
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 245
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 22:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5

Następna strona

Powrót do Nowości i warte uwagi telefony z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama
cron