• Reklama

AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot) ??

Chińskie tablety, opinie, porady, zakup

AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot) ??

Postprzez dkx1992 » piątek, 6 lutego 2015, 01:37

Witam, dotarł mi własnie tablet TECLAST x98 Air 3G dual boot, wszystko pięknie fajnie, tablet śmiga jak ta lala, ale...
Ale jest jedno ale, pod Androidem bez problemu działa Aero2, ale jak przejdę na Windowsa, to już nie jest tak pięknie, bo nie mogę się połączyć z tym Aero2.
Kartę Sim ogólnie system widzi, ale nie chce się do niej połączyć i w czym tkwi problem drodzy forumowicze ???
Zanim mnie zjeździcie bym szukał wątku na forum, to powiem że już szperałem trochę i próbowałem metody że wkładam karte do telefonu, wpisuje kod captcha, po czym karta z powrotem do tabletu, ale niestety nie działa mi ta metoda...
Czy ktoś spotkał się z tym problemem, ma jakieś wskazówki jak skofigurować Aero2 na Windowsie w tablecie, kto kolwiek, little help please ? :)
dkx1992
 
Posty: 15
Dołączył(a): niedziela, 23 czerwca 2013, 12:11
Lokalizacja: Rzeszów

Reklama

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez Quis » piątek, 6 lutego 2015, 02:16

Nie da się uruchomić Aero2 na Windowsie. Najprawdopodobniej sterowniki modemu dla Windowsa nie obsługują technologi, którą używa Aero.
Quis
VIP
 
Posty: 846
Dołączył(a): czwartek, 18 lipca 2013, 11:50
Pochwały: 28

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez Grech » piątek, 6 lutego 2015, 09:04

Spróbuj zapytać na tym forum
http://forum.jdtech.pl/
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 580
Dołączył(a): sobota, 22 września 2012, 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez majkel_94 » piątek, 6 lutego 2015, 11:08

sterownik w systemie jest jako karta sieciowa i nie da sie ustawic apn, dzialaja tylko sieci z domyslnym apn internet :P
Avatar użytkownika
majkel_94
VIP
 
Posty: 1018
Dołączył(a): czwartek, 17 lipca 2014, 13:05
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 18

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez hel_sake » piątek, 6 lutego 2015, 12:30

I nikt nie znalazł dalej na to sposobu? to znany problem takze na innych urzadzeniach...

btw czy nasz tablet obsłuzy karte sdxc 64gb?
hel_sake
 
Posty: 125
Dołączył(a): czwartek, 22 stycznia 2015, 15:32
Lokalizacja: Łaziska Górne
Pochwały: 1

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez lukasz236 » piątek, 6 lutego 2015, 19:17

lukasz236
 
Posty: 32
Dołączył(a): wtorek, 2 grudnia 2014, 17:14

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez hel_sake » piątek, 6 lutego 2015, 22:39

lukasz236 - jak nie wiesz w czym jest problem z połączeniem to nie komentuj bezsensownie bo to co napisałeś nic nie wnosi do rozmowy, na zew. modemie aero działa i na androidzie i na win. Jak wiadomo inne karty sim z netem działają ...
hel_sake
 
Posty: 125
Dołączył(a): czwartek, 22 stycznia 2015, 15:32
Lokalizacja: Łaziska Górne
Pochwały: 1


Powrót do TABLETY



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama