• Reklama

AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot) ??

Chińskie tablety, opinie, porady, zakup

AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot) ??

Postprzez dkx1992 » 6 lut 2015, o 01:37

Witam, dotarł mi własnie tablet TECLAST x98 Air 3G dual boot, wszystko pięknie fajnie, tablet śmiga jak ta lala, ale...
Ale jest jedno ale, pod Androidem bez problemu działa Aero2, ale jak przejdę na Windowsa, to już nie jest tak pięknie, bo nie mogę się połączyć z tym Aero2.
Kartę Sim ogólnie system widzi, ale nie chce się do niej połączyć i w czym tkwi problem drodzy forumowicze ???
Zanim mnie zjeździcie bym szukał wątku na forum, to powiem że już szperałem trochę i próbowałem metody że wkładam karte do telefonu, wpisuje kod captcha, po czym karta z powrotem do tabletu, ale niestety nie działa mi ta metoda...
Czy ktoś spotkał się z tym problemem, ma jakieś wskazówki jak skofigurować Aero2 na Windowsie w tablecie, kto kolwiek, little help please ? :)
dkx1992
 
Posty: 15
Dołączył(a): 23 cze 2013, o 12:11
Lokalizacja: Rzeszów

Reklama

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez Quis » 6 lut 2015, o 02:16

Nie da się uruchomić Aero2 na Windowsie. Najprawdopodobniej sterowniki modemu dla Windowsa nie obsługują technologi, którą używa Aero.
Quis
VIP
 
Posty: 850
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 11:50
Pochwały: 28

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez Grech » 6 lut 2015, o 09:04

Spróbuj zapytać na tym forum
http://forum.jdtech.pl/
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 583
Dołączył(a): 22 wrz 2012, o 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez majkel_94 » 6 lut 2015, o 11:08

sterownik w systemie jest jako karta sieciowa i nie da sie ustawic apn, dzialaja tylko sieci z domyslnym apn internet :P
Avatar użytkownika
majkel_94
VIP
 
Posty: 1024
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 13:05
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 19

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez hel_sake » 6 lut 2015, o 12:30

I nikt nie znalazł dalej na to sposobu? to znany problem takze na innych urzadzeniach...

btw czy nasz tablet obsłuzy karte sdxc 64gb?
hel_sake
 
Posty: 126
Dołączył(a): 22 sty 2015, o 15:32
Lokalizacja: Łaziska Górne
Pochwały: 1

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez lukasz236 » 6 lut 2015, o 19:17

lukasz236
 
Posty: 33
Dołączył(a): 2 gru 2014, o 17:14

Re: AERO2 na systemie Windows (TECLAST x98 AIR 3G dual boot)

Postprzez hel_sake » 6 lut 2015, o 22:39

lukasz236 - jak nie wiesz w czym jest problem z połączeniem to nie komentuj bezsensownie bo to co napisałeś nic nie wnosi do rozmowy, na zew. modemie aero działa i na androidzie i na win. Jak wiadomo inne karty sim z netem działają ...
hel_sake
 
Posty: 126
Dołączył(a): 22 sty 2015, o 15:32
Lokalizacja: Łaziska Górne
Pochwały: 1


Powrót do TABLETY



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama