• Reklama

2 Sloty na karty SIM

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

2 Sloty na karty SIM

Postprzez 10minut » 15 sie 2014, o 08:56

Podobno ogólnie kartę z internetem (np. Aero2) wkłada się w pierwszy slot a normalną kartę w drugi.. A coś się stanie lub zepsuje jak się włoży odwrotnie i będzię się tak używało?
10minut
 
Posty: 193
Dołączył(a): 20 paź 2013, o 17:47

Reklama

Re: 2 Sloty na karty SIM

Postprzez majkel_94 » 15 sie 2014, o 11:50

Będziesz wysyłał smsy i dzwonił z aero a internet będzie leciał z normalnej karty :D
Avatar użytkownika
majkel_94
VIP
 
Posty: 1004
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 13:05
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 19

Re: 2 Sloty na karty SIM

Postprzez TwojPsycholog » 15 sie 2014, o 13:15

Nie prawda , przecież to się wybiera z czego się dzwoni i pisze . Po prostu nie użyjesz internetu w areo.
Pośrednicze w zamawianiu telefonów z Chin ! Najniższe prowizje ! http://telchina.pl/kupno-telefonu-na-twoj-adres-t10812.html
Avatar użytkownika
TwojPsycholog
 
Posty: 176
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 19:39
Lokalizacja: telchina.pl
Pochwały: 9

Re: 2 Sloty na karty SIM

Postprzez INTseed » 15 sie 2014, o 13:29

Odkryjmy prawdę.
Majkel jaja sobie robi i mu świetnie wyszło :)
Nie wiem czy wszystkie telefony tak mają już, ale możesz w opcjach dowolnie to zmieniać.
Tak z inney beczki.
Jakby aero2 miało możliwość dzwonienia to bym duala nie potrzebował :)
INTseed
VIP
 
Posty: 1101
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama